En ole onnistunut valmistamaan burgeria kotona joka pääsis maultaan ravintolatasolle.
Bongasin sitten jutun missä oli raflaava otsikko, "Bic Mac-kastikkeen resepti vuosi julkisuuteen".
Vuosi? Onkos toi edes suomea, eikö se oo vuoti?
No jokatapauksessa joku amerikkalainen ruokahakkeri olis onnistunut selvittämään Big Mac-kastikkeen koostumuksen.
Pakkohan sitä oli nyt sitten kokeiltava ja aloin kokkaus hommeloihin.
Tarvikkeet kaupasta haettuani aloinkin jännittämään mitäs tästä oikeen tulee.
Soossin pistelin näitä aineita seuraavasti:
1,2 dl majoneesia
1 tl ranskalaista salaattikastiketta
2 tl makeaa kurkkusalaattia
0,5 tl hyvin hienoksi silputtua valkosipulia
0,5 tl sokeria
himppusen suolaa
Maku ei nyt ihan Big Mac-soossia ollut mutta sinnepäin. Johtuneeko että mulla ei ollut amerikkalaisia raaka-aineita, onnistuiskohan Jenkki majolla ja salaattikastikkeilla paremmin....
No kuitenkin hampurilainen oli paras koskaan kokkaamani. Söin niitä kaksi ja meinasin haljeta :)
Voi apua miten hyvältä näyttää! Pitäisköhän tehdä hampurilaisia viikonloppuna.. :)
VastaaPoistaRiikka, just hyvä. Kunnon burgeri itsetehtynä on niin gutaa.
PoistaOi, nyt on viikonloppuna hampurilaista ruokana, nam!
VastaaPoista-päivi-
Päivi, toivottavasti hampparit maistui :)
Poista