31.1.2011

Romantiikkaa

Ja nyt ei puhuta parisuhteen romantiikasta. Mikä on kyllä myös ihana, mutta niin kortilla nykyään.


Mulla on romanttinen vaihe päällä, tässä sisustuksessa. Pitsejä ilmestyy jos jonnekkin, ja jotenkin silmä lepää valkoisissa ja seesteisissä asioissa.

Kulmaraudat löysi tiensä olohuoneen ovensuuhun.


Uusi pitsipeite sopii sohvalle aivan mahtavasti!!!


Näkyy aika monen blogissa olevan näitä HM-homen ihania koristetyynyjä. Näihin tuli ihan himo, kun yksi tuli hankittua, piti saada muutkin mallit. Jauhosäkki-malli oli kyllä jo valitettavasti loppuunmyyty :(


Keittiöönkin löytyi uutta ripustettavaa.Meillä leluja säilytetään katseilta piilossa peltitynnyrissä. Legotkin saivat valkoisen kuoren.


Uusi hylly löysi paikkansa eteisestä. Taitaa olla keittiön maustehylly mutta toimii tässäkin. Pyyhetelineeseen voi laittaa vaikka koiran pyyhkeen roikkumaan kurakelejä varten.


Anopilta sain esikon,  joka luo ihanan keväistä tunnelmaa. Ystävältäni ostama, alunperin joulunpunainen mansetti sai valkoisen maalikerroksen, joten sopii hyvin tuohon Marimekon lumimarja-teemaan.
Useamman siivouspäivän jälkeen oikein silmä lepää, kun koti on kerrankin järjestyksessä. Tyttökin lähti yökyläilemään, joten tavaratkin pysyvät hetken paikallaan. Nautitaan tästä nyt vielä kun voidaan.

2 kommenttia:

  1. Onpas kauniit nuo kulmaraudat! Mun äiti lupas lahjoittaa mulle parisängyn luonnonvalkoisen virkatun peiton. Onneks ei ollut ehtinyt sitä hävittämään. Sillä oli niitä useampia, mutta on lahjoittanut kirppikselle ne. Niin se vaan mieli muuttuu...muutama vuosi sitten en sitä olisi huolinut ;) Sopii hyvin sohvankin suojaksi.

    VastaaPoista
  2. Piompu, mulla ihan sama!!! Oisin varmaan itsekkin heittänyt pitsit mäkeen, jos sellaisia olisin omistanut. Mikä onni että äitisi ei sitä tehnyt, ne on niin upeita. Ja vielä parisängyn peite, ne on tosi tyyriitä nykyään!

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...