21.1.2011

Uusia hankintoja

Tuli taas tehtyä muutamia uusia hankintoja....puolustelen itselleni että nämä tuli ihan tarpeeseen! Mun vanhat patalaput ja se iänikuinen Unikko-patakinnas oli jo muuttanut värinsä punaisesta ruskean mustaksi, niin pistin hankiten uuden kintaan, patalaput ja vielä samaa sarjaa kangastabletit keittiönpöydälle. Finlaysonin verkkokaupassa oli ale ja nämä irtos niin halvalla että pakkohan ne oli hankkia. Kuosi on iki-ihana Taimi, ja väri harmaaa, joka stemmaa valko-capuccino-väriseen keittöömme.



Samoihin aikoihin huomasin että mulla vanhentuu kasapäin Finnailplus-pisteitä. Emme ole nyt matkustamassa vähäänaikaan mihinkään, joten ilo oli huomata Finnairplus-kaupan laaja valikoima. Tarjolla olis ollut vaikka mitä merkkikamaa ja oli kyllä tosi vaikee valinta mitä ottaisi. Olin jo tilaamassa tytön huoneeseen himoamaani Eero Aarnion Puppy-jakkaraa mutta viimemetreillä vaihdoin mustavalkoisiin Arabian Taika-lautasiin. Nää on ihan mahtavat, enkä olis näitä ikinä raaskinut ostaa "oikeella rahalla".


Muutamia muitakin hankintoja tuli tehtyä muutamasta sisustus verkkokaupasta, mutta niistä erillinen postaus myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Nää sivut on ihan mahtimahtavat jo nyt alussa ja muuten kuolaan noita Taika lautasia.. ihania!! Hyvä sä!!! Btw, tartutat muhun jo tän sisustusbuumin.. jo ihannoin omia Kastehelmi kippoja... ;)
    t.Tanja

    VastaaPoista
  2. Hih, just hyvä Tanja. Mäkin luulin että en ole mikään kerääjä-tyyppi ja nyt on kaapit pullollaan astiaa ja lasia :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...