25.1.2011

Vallila vs. Vallila

Koko aamupäivä vietettiin lasten neuvola-reissulla, saatiin onneksi muksuille yhteinen aika. Heti kotiintultuamme pääsin taas lempiharrastuksen pariin :) ja mikäs on tämän päivän teema, verhot!!!

Hankin joulukuussa olkkariin uuden verhon. Edellinen oli mustapohjainen, joten halusin jotenkin raikastaa ilmettä vaihtamalla valkoiseen verhoon. Olin jo jonkinaikaa kuolannut Vallila Interiorin Mon Amour-kuosia, ja kun tarjouksesta sellaisen verhon löysin, niin ostettavahan se oli. Reilun kuukauden verhoa katseltuani, kuosi toi mieleeni jotenkin lastenhuoneen. Tai jotenkin assosioin tuon perhosen siihen. Kaapista löytyi saman puljun Nimipäivä-kuosinen verho, joten eikun verho vaihtoon. Minusta tuo istuu olohuoneen ilmeeseen tosi paljon paremmin!!!!!5 kommenttia:

 1. Hei,
  Minä olen tässä etsiskellyt tuota Vallilan Mon amour verhoa, mutta en tahdo sitä tuona musta valkoisena löytää niin ajattelin että kun sen verhonkin jo vaihdoit olohuoneestasi ja jos nyt on lojumassa jossakin kaapin pohjalla niin kiinnostaisiko sinua mahdollisesti myydä sitä?Jos kiinnostaa niin viestiä voit minulle laittaa:lollipopz1234@hotmail.com
  Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, verho ei ole siirtynyt koskaan kaapinperukoille vaan on ollut olkkarista poistumisen jälkeen lastenhuoneessa. Se on niin rakas verho etten raaski sitä myydä valitettavasti.

   Poista
  2. Ei mahda sitten mitään, mutta jos joskus uusitte verhot lastenhuoneeseen eikä noille löydy enään käyttöä niin voit ottaa antamaani maili osoitteeseen yhteyttä. :)

   Poista
 2. Mistä oikein löysit noi mustavalkoiset amour verhot? En löydä mistään :(. Kyllä suihkuverhona on ja pussilakana-settinä mut ei verhona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä löytyi sillin 2,5 vuotta sitten K-raudan alehyllystä. Voipi olla että tätä väriä ei enää valmisteta sitten?

   Poista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...