3.2.2011

Elämän kauneus ja rumuus

Aloitetaan siitä rumuudesta. Miten tässä taas kävi näin????


Taas miljoonannen kerran katsottuani sisustuslehtien upeita yrttikeittiöitä, ostin rosmariini-puskan. Kastelin ja annoin sille rakkautta, mutta en liikaa. Ja niin se peeveli ruskistui. Taas.
Mä en tajua, mä olen niin käsi viherasioiden kanssa. Mulla ei ole yhtään viherkasviakaan kotona, tapan kaiken minkä käsiini saan. Yhyy. Onneton.
Toivottavasti Diagnoosi sisustusmanian puskalle ei käy samoin.

Ja rumuuden tasapainoksi kauneutta.
Tässä on kotini kauneimmat tavarat. Näitä voisi katsea ikuisuuksia ja ihmetellä niiden kauneutta. Rakas Lamp Gustavin pöytälamppu ja lintuhäkki. Molemmat tammikuun aleista Kodin 1:stä.Ja löysinpä ihan arjen keskeltäkin kauneutta, miten voi vihannes olla näin kaunis?

2 kommenttia:

  1. Älä mollaa itseäsi, sillä harvoinpa talviaikaan rosmariinit tai muut viihtyy ja nauttii kauan.. ja elää. Valoa ei vaan ole tarpeeksi.
    Teitkös tuosta "punasesta" munakoisosta (vaimikäseon??) mitään safkaa?? Itsekkin ihastellut kaupassa (ja aatella, että meiltä landeltakin noita löytyy) ;) noita. Ihanan näköisiä. Pian tulee kesä ja pääsee laittaan taas ihania kasveja, yrttejä, pinaatteja ym. kasvihuoneeseen. Jipppiiii!!

    t.Tanja

    VastaaPoista
  2. Siitä munakoisosta tuli moussakan tyyppinen munakoiso-jauhelihavuoka. Taisi olla tällä ohjeella: http://karppaus.info/resepti/resepti.php?id=143, paitsi että tomaattikastikkeeseen lisättiin jauhelihaa.

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...