11.2.2011

Herkuttelua

Meillä oli eilen vähän luksusta.
Tyttö lähti yökylään mummolaan, joten päätin että meillä nautitaan ystävänpäivä-illallinen ennakkoon.
Kun kerrankin sai rauhassa ruokaa valmistaa ja siitä myös nauttia, ainakin melkein. Pikkuveli jäi kyllä kotiin, joten pientä kitinää oli ilmassa, mutta kaikesta selvittiin.

Tämän näköistä herkkuva pistettiin poskeen.
Alkuruuaksi Caviart-mousse ja mustekalarenkaat.


Pääruokana naudanlihapiffit luomulihasta ja grillattuja herkkusieniä, zuccinia sekä vihreät pavut.


Nämä huuhdottiin alas Tarapaca-punaviinillä, ja voin sanoa että taivaallista oli. Ihanaa, kun saa arjen keskellä joskus myös herkutella.
Jälkiruoka jäi tekemättä ja syömättä, joten jos sitä sitten leipoisi jotain kivaa virallisena ystävänpäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...