26.2.2011

Orkidea ja voitto

Sisko oli eilen kylässä ja sain häneltä tosi kauniin orkidean. Ja ei huolta, se ei ole oikea. Eli mun ei tarvitse tappaa sitä viikossa :)
On kyllä yllättävän aidon näköinen, tykkään. Kiitos siskolle.
Täytyy vain ostaa siihen sellainen aito lasinen orkidea-ruukku, tuo mun laittama on sitä paitsi ihan liian pienikin tuolle.

 

Voitin nyt ekaa kertaa blogi-arvonnassa jotain. Ihan huikeeta! Harvoin sitä kyllä muualtakaan mitään voittaa. Eli voitin kauniin kirjaillun pussukan Så vitt Jag Vet-blogista. Tämä on kyllä niin kaunis, että on laitettava oikein näkyvälle paikalle!!!


 Keittiön uuteen lokerikkoon on jo eksynyt muutama tavara :)


5 kommenttia:

  1. Onnea voitosta. kaunis pussukka. Todella ihanalta näyttää keittiönne :)

    VastaaPoista
  2. Mulle myös tollanen Orkidea kiitos ;)
    Onpas sulla käyny mäihä, onnea!
    Harmoninen fiilis tulee keittiökuvasta, ihana!

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis orkidea, aidon näköinen, vaikkakin mun vissiin pitää floristiopiskelijana olla aitojen kukkien kannalla :) Kaunis tuo keittiökuva.

    VastaaPoista
  4. Hei, mistä tuollaisia ei-aitoja-orkideoita oikeen saa? Olen yrittänyt etsiä kauan tuloksetta. Auta minua ja utele siskoltasi mistä tuon hommasi. Olisin tosi kiitollinen tuosta tiedosta! :)

    PS. Et olisi halukas myymään omaa orkideaasi? :)

    VastaaPoista
  5. Silkkiorkideoita saa silkkikasveja myyvistä kaupoista: tavaratalot, puutarhaliikkeet, sisustuskaupat... omani on siis siskolta saatu, joka työskentelee silkkikukkia maahantuovassa yrityksessä.

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...