8.2.2011

Ostoksia ja sisustusideoiden pöllintää!

Niinhän se taitaa olla, että sisustuksessa(kin) kaikki on jo kertaalleen keksitty, ja ideoita kierrätellään eestaas.. No niin mä ainakin teen. Luen paljon sisustusblogeja, ja olen paljon kaikenlaista ideaa niistä saanutkin.
Löysin kivan idean Onnenmurusia-blogista joten tämän luettuani pitihän se oma Jotex-tilaus laitettava vetämään. Tilasin siis kivan teksti-pussilakanan, johon sujautin Ikean halpis torkkupeiton, kelpaa tuon alla nyt soffalla pötkötellä.


Tilasin samalla myös pari aletuotetta.
Peltiämpärit joihin sujautin Ikeasta ostamani helmililjan sekä narskun.Narsissit taitaapi ollakkin liian iso tuohon astiaan, keksittävä ehkä joku muu paikka niille?

Tätä en voinut vastustaa, sievä kun sika pienenä.


Toisen idean löysin iki-ihanasta Tirlittanin blogista. Luistimet oli laitettu kivasti seinälle koristeeksi, ja kun mulla varastossa pari luistimia pyöri tyhjän panttina, löytyi niillekkin hyvä käyttötarkoitus. Olen muuten peräti 3 kertaa käyttänyt noitakin luistimia???!!??Paljastan nyt hieman olohuonettamme enemmän, tässä tv-seinusta. Koko olkkaria en vielä uskalla paljastaa, huoneessa on yksi paha ongelmanurkkaus. Uskon ja toivon että löydän jostain aivan ihanan vinolipaston siihen jonka voin tuunailla, ja vasta sen jälkeen uskallan sen täällä paljastaa.


Ikeassa kävin täyttämässä kynttilävarastot ja kynttilänurkkaus sai uudet siniset kynttilät. Nyt vielä kun löytäisi jonkun pehmoisen turkoosin torkkupeiton, niin saan vähän keväistä tunnelmaa olohuoneenkin puolelle.


Meillä on muuten satanut ihan hurjasti lunta. Kävimme tytön kanssa tekemässä takapihalle oman lumimuumin!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo pussilakana ja teillä on kivan näköinen olkkari.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia!
  Mun piti saada kans oma Bestå-tasoni kun näin sen sun blogissasi :) eli pöllintää tämäkin!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia ja ihania kuvia täällä!! Kiva kun löysin tänne, klikkaan itseni samantien lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hilda.
  Itse olen sinun blogisi lukija ja on niitä ideoita pöllitty sultakin, hih.
  Mutta tervetuloa, kivaa kun saan lisää lukijoita!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...