6.2.2011

Postilaatikon uudistus

Meillä postilaatikkokin uudistuu. Viimevuonna mitta täyttyi kaikesta ilmaisjakelusta, sitä kun oli laatikko aina täynnänsä ja koko ajan oli niitä roudattava lehtiroskikseen.

Aluksi loorassa oli käsinkirjoitettuna "ei mainoksia"-lappu, mutta nyt sain vihdoin tilattua oikean tarran. Kyllä nyt meidän laatikko erottuu edukseen.


Samalla tuli taas ihmeteltyä tuota lumen määrää. Loppuuko tämä talvi koskaan, ei varmaan. Huoltoyhtiöltä tulee tiedotetta, että katoille ei saa mennä, mutta eipä siellä kukaan niitä käy alas pudottelemaan. Tuleekohan varastosta kohta katto alas?


Tämän kielekkeen alastuloa on jo odotettu jonkin aikaa. Ensiviikolla pakkanen senkun kiristyy, joten suapi nähdä. Toivottavasti kukaan ei ole alla kun lasti päättää alas tulla.

1 kommentti:

  1. Kylläpäs tuli komia postilaatikko. Lumenpudottaminen on sikakallista, joten se on taloyhtiön hallituksen päätettäviä asioita. Huoltoyhtiö saatikka muu taho sitä päätöstä ei voi tehdä. Mutta mielestäni sinun pitäisi olla yhteydessä hallitukseen tuon alimman kuvan lumitilanteen vuoksi. koska tuohan on jo todella vaarallinen. Siinä on hallituksella suuri vastuu mikäli eivät tee asialle mitään ja huoltoliikkeen tehtävä on tarkkailla katon lumitilannetta ja informoida siitä isännöitsijää, toki riippuu sopimuksen sisällöstä. Ainakin tuohon lumilipan alle pitäisi laittaa varoitus kyltti... terkuin isännöitsijä :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...