13.2.2011

Tunnustus

Wautsi wau. Sain ihka ensimmäisen tunnustuksen, kiitos miljoonasti elämää anoppilassa Quulle!!
Sitä jotenkin kuvittelee, että kukaan ei näitä mun sepustuksia käy lukemassa, vaikka laskurissa numero suureneekin. Harvoinpa kukaan vaan mitään kommenttia tänne laittaa, niin tämä oli kyllä niin iloinen yllätys.
Kiitän ja kumarran.

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille.
Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen
ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille,
jotka mielestään sen ansaitsevat."


Milloin aloitit blogisi?

Olen todella tuore bloggaaja. Aloitin tämän homman kuukausi sitten, ja olen huomannut kuinka tämä koukuttaa. Aivan ihana harrastus, sanon ma.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Pääpaino blogissani on luonnollisesti sisustuksessa, uusista hankinnoista ja tuunauksista tulee kirjoiteltua paljon. Harrastan myös täytekakkujen sekä sokerimassa- ja marsipaanikoristeiden tekoa, joten näitäkin juttuja piisaa. Nyt kahden pienen lapsen äitinä ei vain tule enää niin paljon leivottua kuin ennen, ja tilauskantakin on vähentynyt.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En usko että blogini on niinkään erikoinen tai joukosta erottuva. Teen näitä juttuja rennolla kädellä ja kiva kun se joitaikin kiinnostaa. Tyylisuuntani on vaalea maalaisromantiikka, joten siitä kiinnostuneiden blogini varmaan miellyttää.


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Ahkerana sisustusblogien lukijana olen unelmoinut omasta blogistani jo jonkinaikaa. En vain ole uskaltautunut sitä tehdä, ja olen aina ollut sitä mieltä että netti on täynnä mitä upeimpia koteja/blogeja, että tuskin ketään omat juttuni kiinnostaisi.
Syyt siihen että aloitin, ovat varmaankin se että olen purkanut todella paljon tätä mun sisustusta Facebookiin ja ajattelin säästäväni Fb-ystäviäni tältä kaikelta avaamalla omalle sisustamiselle kanavan mihin purkaa se kaikki into ja rakkaus. Toinen syy, mikä oli varmaan se ratkaiseva niitti, oli se että yksi lempiblogeistani joutui sanallisen hyökkäyksen kohteeksi. Mielestäni siellä kommentointi oli osittain törkeää, ja siitä kasvoi kiukku ja "mähän näytän"-asenne. Ja nyt mulla on tämä oma Hyypiö <3

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?Varmaan pääjuttu minkä haluisin vaihtaa, olisi varmaan koti :)
Eli kuten juttujani lukeneet tietää, olen turhautunut pahasti kotimme kokoon. Täällä asustaa 4 hengen perhe pienissä neliöissä, joten pelkät säilytysratkaisut saa aikaan tuhat harmaata hiusta. Päivässä.
Toinen minkä voisin muuttaa, on kuvien taso. Olen todella huono valokuvaaja ja en omista edes järkkärikameraa, vaan tavallisella digipokkarilla kuvailen. 

Musta on upeeta lukea sellaisia blogeja, missä on upeat kuvat, niistä jotenkin henkii upee tunnelma ja niistä melkein haistaa tuoksutkin!


Että tämmöstä.


Tunnustuksesta kiitollisena haluan antaa tunnustuksen eteenpäin vaalealle harmonialle, Polkadotille sekä Alice in wonderlandille, teidän blogeja on aina kiva lukia. Niin ja tietysti elämää anoppilassa, josta tämän tunnustuksen sain!

2 kommenttia:

  1. No,tämäpä on yllätys totaalisesti!! Kiitos kovasti tästä tunnustuksesta. En ole tiennytkään että luet minun blogia. Aina kannattaisi jotain puumerkkiä laittaa, näin myös bloggaajat osaisivat sinunkin blogiisi. Olipa tosi mukava ja iloinen yllätys, jään heti lukijaksesi. Ihanaa sunnuntaita sulle ja teen tämän tässä kun kerkiän. Onnea sinullekin tunnustuksesta.

    VastaaPoista
  2. Pakkasakka kiittää ja kumartaa ja halaa lämpimästi :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...