15.3.2011

Cult design

Törmäsin jokinaika sitten sellaiseen tuoteperheeseen kuin Cult design, missäs tietenkin kuin Sisustus ja sepustus-blogissa. Aikaisempien hankintojen lisäksi bongasin nyt kyseessäolevia tuotteita kivalla alennuksella Sisustus keijukainen-verkkokaupassa. Tilausta sitten tekemään ja eilen nämä kivat jutut sitten kotiutui.

Keittiöön tällainen kätevä tiskiainepullo ja teline tiskiharjoille. On paljon esteettisempi kuin ne Fairy-pullot.


Vessaan saippuapullo tietenkin teemaväriä mukaillen.


Makkarissa oli jo aiemmin hankittu tuikkuteline vaihdettavilla manseteilla. Tämä on ihan loistava keksintö, mansetteja vaihtamalla tämä sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Tähän hankin sitten muutaman uuden turkoosin mansetin.


Olen pitänyt tässä Barcelonasta hankittuja keraamisia sisustuspalloja.


Aikaisemmin olin jo hankkinut tällaiset keittiön lastojen ja kauhojen säilytysratkaisun.

Ja heräteostona ostin keittiöön uuden kellon. Aikaisempi oli ruskea-sävyinen, ja ei enää sopinut ollenkaan paikallensa. Nyt tämä vaalea stemmaa paremmin.Mies lähtee tänään työmatkalle Englantiin ja saapuu vasta lauantai-iltana takaisin...vaikka vanhempi typy menee mummolaan siksiaikaa, vähän tässä jännittää kuin pärjätään, onhan mies nyt ekaa kertaa työmatkalla lasten syntymän jälkeen...iiiks.

8 kommenttia:

 1. Meillä on myös noi tiskiharjasetit, ja on kyllä niin paljon mukavemmat ja kauniimmat kun vihreät fairy pullot pöydällä tai roikkuva tiskiharja! :D

  VastaaPoista
 2. tosi hieno tuo tiskiharja juttu, sainpas idean toteuttaa saman tyylisen, voit vilkaista blogistani sitten :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinä pärjäät :) Kivoja ovat nuo sinun Cult design -juttusi.

  VastaaPoista
 4. Tuhannet kiitokset mainiosta Cult design- vinkistä! Vierailinkin jo mainitsemassasi nettikaupassa joka mainosti -40% alennusta. Satuin huomaamaan etteivät kaikki mainitut hinnat olleet niin paljon alennettuja joten kysyisinkin Sinulta, että saitko mainitun alennuksen joka tapauksessa?

  VastaaPoista
 5. Sara: Sain luvatut -40% alea. En katsonut klikattaessa kylläkään oliko ale laskettu siihen, mutta loppusummassa oli tuo luvattu ale. Kanduu ottaa asiakaspalveluun ehdottomasti yhteyttä jos sulla ei näy luvattu aleprossa!!!

  VastaaPoista
 6. Sain lopulta yhteyden kauppiaaseen tai ainakin johonkin henkilöön kaupasta, joka kertoi että -40% mainos olisi jo pitänyt poistaa nettikaupasta ja että luvassa on enemmänkin alennusta, "sisäänostohintaan". Nyt on sitten kaupasta poistunut mainos mutta hinnat pysyy samoina. Lupasivat päivittää nettisivuja, jännityksellä odotan saanko Cult designini vai en... :/

  VastaaPoista
 7. Oiiij, tollasta telinettä keittiöön oon itsekin metsästänyt! Tosi kivan näkönen ja todellakin kauniimpi ku Fairy-pullo :D Pitääpä alkaa selailemaan mistä noita vois ostaa!

  VastaaPoista
 8. Mee ostoksille www.dekodeko.fi , siellä on nyt sopivasti alennusmyyntikin :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...