13.3.2011

Gourmet-kerho

Perustimme ystäviemme kanssa gourmet-kerhon, ja eilen kerhollamme oli peräti toinen kokoontuminen. Ideana on valmistaa yhdessä gourmet-tasoinen kolmen ruokalajin ateria, joka nautitaan sitten hyvän viinin kera. Ruoasta kun tykätään koko poppoo niin piruust.

Tällä kertaa alkuna oli sinisimpukat merimiehen tapaan.


Pääksi nautimme paistettua siikaa, paahdettuja herkkusieniä sekä kesäkurpitsasuikaleita, palsternakkapyreetä rakuuna-ruohosipulikastikkeella.

Ja jälkenä se taivaallinen tiramisu!!!!! Jota oli vuoallinen, ei saatu kyllä tuhottua kuin vain puolet.


Voitte arvata, oliko hyvää??

5 kommenttia:

  1. Voi huippu miten hyvännäköistä. Voisko tosta tiramisusta saada ohjetta, vaikkas sähköpostiin :D

    VastaaPoista
  2. Suapi suapi. Netistä löysin, musta tämä oli yhtähyvää kun mun edellinen misu.
    Tämä on tehty ohjeella http://kadenvaantoa.blogspot.com/2010/09/tiramisu.html.
    Ite en tykkä Savoiardi-keksien tekstuurista, joten tein kääretorttupohjalla.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana idea tuo kerho! Loistava idea yhdistää hetkut ja seurustelu! Ja herkkuja nams!

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...