3.3.2011

Lastenhuoneessa tuulee taas!

Niin siinä sitten kävi, että kyllästyin lastenhuoneen järjestykseen kuukaudessa! Tämä oli jo henkilökohtainen ennätys!!!! Vanhassa järjestyksessä jäi jotenkin niin vähän leikkitilaa lattialle, joten vaihdoinpa järjestystä TAAS!

Tältä näyttää nyt, kun kurkistaa ovesta sisään. Huomaa pikku sisustusapulaiseni Oliver. Ilmeestä päätellen kysyy, mitä sä mutsi taas hösäät?


Ja kuva ikkunalta ovelle päin...


 Ja vielä sänkyyn päin. Assari vaan chillaa...


Kirppikseltä löytämä tuoli löysi paikkansa sängyn vierestä.


Tuossa ovessa roikkuva punainen lintu-soittorasia on muuten Oliverin isän vanha. Eli aito retro-vehje!!

7 kommenttia:

 1. Kivannäköinen lastenhuone, ei niin tyttömäinen eikä toisaalta poikamainenkaan. hyvin passaa molemmille. Assari on söpö!

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää=)Assarilla on oikea asenne,otetaan rennosti ja annetaan äidin hoitaa hommat=)Verho on tooosi herkku,olen samanlaisia suunnitellut omaan makkariin...

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunis lastenhuone! :) Erityisesti rakastuin verhoihin ja seinän tauluihin! :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon aivan seonnut noihin Vallila Interiorin verhoihin. Tämä yksilö oli ennen olkkarissa, mutta tuo perhoskuosi toimi paremmin lapsosten huoneessa. Lisää Vallilaa löytyy olkkarista ja makkaristakin :)

  VastaaPoista
 5. Hei Minäkin haluan samanlaiset verhot...oliko kalliit?? Kun kyllästyt niihin niin täällä on yksi ostaja ehdokas :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia, ei vaan tässä postauksessa! Ihania yksityiskohtia jajaja.. Just sitä mitä mä haluisin. Tervetuloa meille sisustamaan!

  VastaaPoista
 7. Sara, mä luulisin että normihinta tuolle on noin 50 eguraa. Siis tuo on valmisverho, saisikohan pelkkää kangasta halvemmalla. Ite löysin tuon K-raudan alesta, 32 €.

  Jaunde: Voi kiitos! :D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...