21.3.2011

Pihaa ja terassia

Mieleni pyörii jo kovin pihajutuissa, vaikka ydintalvi vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...loputtomasti. Tuleeko kevät koskaan ja sulaako lumet? En usko.

Mielessäni jo suunnittelen uusia pihaistutuksia ja uusia kukkasia. Tahtoisin laitella kukkapenkkejä ja ripotella kukkalaatikoita pitkin pihoja.

Viimekesänä saimme neljän vuoden asumisen jälkeen terassilaajennuksen VIHDOIN JA VIIMEIN valmiiksi!!! Kyllä sitä rakennettiinkin kuin Iisakin kirkkoa!
Löysin koneelta kaikenlaisia vanhoja kuvia, joista näkyykin tuon pihan kehitys tosi hyvin. Pihakuvissa myös vilahtaa allekirjoittanut ainakin 20 kiloa keveämpänä, puuh!!!!

Rakennusaikaisia kuvia

Sitten muutettua alettiin laittamaan vähän kukkasia pihalle

Laajennus
 

Valmista tuli (huono kännykkäkuva)

Tässä hieman parempilaatuinen kuva laajennusosasta valmiina, joku raukkaparka on viimekesän helteissä viimeisillään raskaana! Jotenkin siitäkin selvittiin...


Millon tulee kesä, pah.

5 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Meillä on kanssa puutarhan kanssa niin paljon tekemistä että oikeestaan ihan hyvä että oli talvi, sai hetken levätä... Pian alkaa taas kynnet mullassa ja naama hiessä operaatio! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä ainakin on ikuisuusprojekti tuo piha. 7 vuoden aikana on tehty terassi kertaalleen alusta asti uusiksi ja kertaalleen laajennettu. Terassikate on myös kahteen kertaan tehty, huoh. joka vuosi vaihtaa jotkut perennat paikkaa, jotkut heitetään pois ja jotain uusia ostetaan ja silti jottain tarttis tehdä...
  Ihana masu! Olen itse sitten samassa mallissa ensi kesänä, puutarhajuttuja sitten sen mukaan.. ;)

  VastaaPoista
 3. Hej! aivan ihana nähdä kehitys ja muistaa miten oli aikaisemmin....
  Ja min kauniisti olette laittaneet nyt.
  MInun pitäsi saada piha inspis kans...
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 4. Heippa! :)

  Jonkun blogin kautta tupsahdin tänne ja jätän merkkiä käynnistäni. :) Klikkasin itseni lukijaksi ja linkitin blogisi omlle suosikkiblogien listalleni... Vautsi miten iso terassin teillä on! Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  Terveisin Minttu

  VastaaPoista
 5. Elämää äitinä: se on ihan parasta kun saa upottaa kädet multaan, ah.
  Anniina: Hups, teillähän on tehty :) tuota minäkin pelkään, että lumien sulaessa en olekkaan tyytyväinen ja taas pitää muutella jotain, heh. Tsemppiä oikeesti siihen mahankasvatukseen. Raskaanaolo on välillä tosi kivaa, mutta nuilla helteillä meinasin heittää jo hanskat tiskiin välillä. Pitäis varmaan hankkia ennakkoon jo ilmastointilaite, lupailevat samanlaisia helteitä tällekkin kesälle!
  Sanne: Eikös olekkin, kuvia katsellessa sen vasta tajuaa kuinka esim. puskatkin ovat kasvaneet!
  Minttu: Tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...