6.3.2011

Valoa elämään

Täällä on tuunausprojektit jäissä, sain issias-vaivani takaisin pitkän tauon jälkeen, ja pelkkä lastenhoitokin on aika kivuliasta :(

Mutta jotain uuttakin on...taas. Lastenhuoneeseen tilaamani lamppu saapui ja täytyy myöntää, sievä se on. Tässä kyllä annoin periksi periaatteelleni että lapsostenhuoneeseen en mitään liian tyttömäistä laita, tämä oli liian nätti. Äitin prinsessamaisuus nostaa siis päätään, sorry Oliver. Onneksi häiskä on niin pieni vielä, ettei se näistä vielä tajua!

Tämä on niiiiiin ihana. Miksei mulla ollut tällaista lamppua, kun mä olin pieni :)

Samalla tilauksella sain kivan pussilakana-setinkin, ja vain eurolla. Oikein röymäntik.


Seuraavaksi sitten lasten kanssa Haltialaan laskiaisriehaan!

6 kommenttia:

 1. oi kuinka kaunis lamppu, niimpä miksei noita ihanuuksia ollut silloin kun oltiin pieniä...ja tykättiin rinsessa huoneesta.mun huone oli oikeesti kamala tosi kuluneita huonekaluja ei siis missään lähettyvvilläkään rinsessa tarjontaa..ehkäpä ne lapsuus ajan rinsessa ajatukset ovat tulleet näin aikuisena julki mm kodin sisustuksessa, ja ehkä meissä aikuisissa naisissa elää tuo pienen pieni tyttö, joka haaveilee yltiöpäisestä romantiikasta :)
  Nooohhh pienellä rajalla tietty, koska talossa asuu myös mies..niin jotain rajaa täytynee asettaa röyhelömäisyyksille, ruusuisille tekstiileille..jne..vaikkakin meillä miehen kanssa samanlainen sisustus maku onkin..
  Mukavaa sunnuntaita sinulle..meillä ainaskin tuulee kovasti ja se tekee ilman auringonpaisteesta huolimatta kylmäksi..

  VastaaPoista
 2. Onpas ihania ostoksia, todella näyttäviä.

  VastaaPoista
 3. Onpas se hienon näköinen omalla paikallaan! Mukavaa laskiaissunnuntaita =D

  VastaaPoista
 4. Ihana lamppu! Tahtoo kans uusia lamppuja... hmm...

  VastaaPoista
 5. On kyllä ihana lamppu! Sisustaminen on meilläkin vielä suht helppoa kun lapset ovat pieniä... :D -> saa äiti toteuttaa haaveitaan, joita itse olisi lapsena toivonut huoneeseensa ;) HiH!

  VastaaPoista
 6. Hei Outi. Neuvon sinulle tänne miten saat sen "You might also like...". Helpoin keino on mennä minun blogiini ja klikata "Link within" kohtaa kuvieni alta. Anna sinne sitten e-mail osoitteesi ja kopioi blogisi osoite. Lykkyä tykö!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...