12.4.2011

Kevät tarkoittaa kesää

Oi uskomatonta, mikä lämpöinen keli ulkona on.
Eilen typsykän kanssa levitimme takapihan lumikinokset pitkin pihaa, ja tänään huomasimme että eihän siellä lunta enää olekkaan! Nopeata toimintaa, mii laik.

Viikonloppuna olisi edessä pensasaidan leikkaus ja hieman nurmikon haravointia, ihanaa. Ja päätin että silloin viimeistään meillä korkataan grillikausi.
Roudasin pihakalusteetkin varaston naftaliinista terassille. Nyt vielä kun pesaisisi terassin sekä kalusteet, niin saa laitettua pehmusteet paikoilleen.


Pihalta bongattua...

pöydällä lyhtynäyttely
 terassin reunaan kasvaa orvokki
 raparperin alku

Aina kevään tullessa tulee kauhea hinku sisustella terassia ja pihaa. Tänävuonna siihen ei ole montaa dollaria laittaa tulojen tippuessa radikaalisti. Mutta ainahan sitä saa katsella, eikös :)

Netanttilassa oli kivoja juttuja, nämä sopisi meille! Sohva kukille ja yrttien kasvatuslaatikko. Olisi ihana kun saisi omalta pihalta napsittua ruokaansa tuoreet yrtit!!!


5 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että lumi sai kyytiä ja terassikausi hurahti teilläkin käyntiin!!!
  Jei!
  Samoja unelmia täälläkin, eli kauheesti tekee mieli terdeä sisustella ja laittaa...
  Tuo kukkasohva on ihana!
  Aurinkoista päivää!
  (meillä kylläkin jokseenkin sateinen tänään...mutta nyt onkin jo teijän vuoro nauttia aaringosta ;))

  VastaaPoista
 2. Siis upeeta! meillä on vielä hurjasti pihassa lunta, ainoastaan hiekkatiet on sulat... Eli tuohon on vielä matkaa! :D

  VastaaPoista
 3. Kyl se kevät vaan kovaa vauhtia menee eteenpäin! Meil ei viel kyl haravoimaan pääse, mut ehkä pian! Pensasaidat odottaa alasleikkausta meillä, josko sitä viikonloppuna jaksais sen tehdä ennenku on liian myöhästä sille...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut lumettomasta maasta! :) Täällä on vielä 35-40 cm lunta, joten menee vielä kaaaaauaaan ennen kuin pääsee haravan varteen asustelemaan.

  Ihanaa viikkoa teille! :)

  VastaaPoista
 5. Lähetän lämpimiä säteitä jokaiselle, sulakoot pahat lumikasat heti pois. Hö eiks ne pihat tajuu, että me haluttais jo piha- ja kukkahommiin :D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...