5.4.2011

Kylppäri

Vihdoinkin jaksoin vähän siistiä yläkerran kylppäriä, että sitäkin kehtasi valokuvata. Sinne tuppaa kerääntymään mitä ihmeellisiä kylpylelu- ja pyykkikasoja. Kummallista.

Tässä se nyt sitten on. Tänne teimme viimekesänä sellaisen "mini makeoverin" niinkuin Lontooksi sanotaan. Alunperin muuttaessamme emme ottaneen minkäänlaisia säilytyskalusteita emmekä allaskaappia, kun "tehdään sitten kun muutetaan". Viimekesänä olimme asuneet siis tässä 4 vuotta, ja mitään ei ollut edelleenkään tapahtunut :) Olen kyllä sitä mieltä, että olenkohan ollut kovemmissakin aineissa kylppärin pintamateriaaleja valitessani???!!??? Hyhhyh sinistä!

Peilikaappia emme lähteneet vaihtamaan, vanha oli ihan hyvä. Uutena tuli uusi allas, pöytätaso ja korkeakiilto-valkoiset säilytyslaatikostot. Ja pesukonekin meni viimevuonna vaihtoon edellisen hajotessa!

Ennen kuvia ei ole kuin yksi huono kännykkäkuva, pahoittelut.

Ennen
Jälkeen
No joo, onhan nuo kuvat vähän stailattu, tämä kuva on lähempänä totuutta!

Meikäläiseen iski sittenkin flussa. Pää alkaa olla räkää täynnä. Vauvelikin huudellut koko aamun, sekin varmaan saa tämän räkiksen, äh. Magneettikuvaksen yhteydessä sain  varjoainetta, joten olen imetyskiellossakin huomiseen. Joten naapurit, varoitus, täällä tänään huuto raikaa.

"Karjalas on miun juureni" vois lopuksi sanoa. Leipasin ekat karjalanpiirakat ja rumiahan niistä tuli, mutta syötävän hyviä! Ihan törkeen isotöisiä vaan, miten ne ennenvanahaan on jaksaneet duunata...


4 kommenttia:

 1. Hieno kylppärin muutos, taso on muuten just samaa ku meillä kodinhoitohuoneessa :)
  Karjalanpiirakat on mun herkkua, mummo aina niitä tekee ja voi että ne on hyviä munavoin kanssa, nam!

  VastaaPoista
 2. Vaude mitä piirakoita, nam!
  Aivan hurja duuni noissa Karjalanpiirakoissa, meijän äiti on yrittänny mulle sitä epätoivoisesti opettaa kohta varmaan 30vuotta, en ole suostunut oppimaan, vielä ;) Äiti teki meidän häihin silloin joskus 400 piirakkaa, oli siinä mammalla hommaa, huh huh...
  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 3. J:Piti heti mennä katsomaan blogiisi, mutta mitä? EI postausta Kodarista..nyt äkkiä tekemään sellainen :)
  Malviina: No huh, teillä on kyllä super-mami, mä tein 10 kpl ja niissäkin oli jo tarpeeksi hommaa. Saatikka sitten useampi sata !

  VastaaPoista
 4. Hieno muutos ja ihanan pirteitä yksityiskohtia! :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...