10.4.2011

Pihan kukkia

Aurinko se porotti eilen siihen malliin, että pihalta on lumet sulaneet kohisten!!!
Ja se tarkoittaa että olemme päivä päivältä lähempänä kukkaistutushommia. Ai että!

Täällä jo pienessä päässä on ollut jo jonkinlaisia suunnitelmia perennapenkkeihin ja muihin kukkaistutus-hommeleihin. Surffailin Viherpeukalot.fi-sivuostolla ja yhtäkkiä huomasin tehneeni tilauksen, hupsista kekkaa.

Meikäläiselle tulee nyt sitten nämä.

Syreenihortensia
Kiinanpioni Shirley Temple
Kuvat lainattu Viherpeukalot.fi-sivustolta

En todellakaan ole mikään hortonomi, joten saa nähdä saanko nuo menestymään. Pitääpä katsoa tarkat istutusohjeet netistä, etten kämmää, kyseessä on niin kauniit kukat, joten harmihan se on jos ne onnistun tappamaan.

Meikäläisen perennapenkki on niin ruma, koska pihamme viettää alaspäin. Nyt mietinkin että jos tekisin sen uusiksi, ja tekisin pengerretyn kukkapenkin. Käyttäisin reunoilla ehkä turveharkkoa, kivetykset taitaa mennä ulos mun budjettihaarukasta...

Hmmmmm....suuret on suunnitelmat!??!

Nyt on se pahin edessä...ODOTUS!

3 kommenttia:

 1. mua aivan ahdistaa kun en tiedä mitä pihalle tekis, asutaan vuokralla niin ei huvittais hirveästi rahaa pistää mihinkään, mut toisaalta eihän sitä tiedä kauanko tässä asuu niin olishan se kiva että on viihtyisää. Meillä on edessä jotain ärsyttäviä lehtikasveja muuten ihan nättejä mut kukkii ihan alkukesästä niin koko loppukesän on sit pelkkää lehteä. Pitäis kaivaa ne äitille joka sais pistää ne niiden rinteeseen ja tuoda sieltä kaikkia pistokkaita monivuotisista. Mutta pitäis osata suunnitella ja miettiä mikä kukkii milloinkin ja mikä menestyy siinä. No kasvihommat on kyl hankalia.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkia tilasit, varsinkin nuo kiinanpionit on aaaaah niin ihania!
  Ja hienot suunnitelmat muutenkin!
  Mukavaa istutusodotusta ja kivaa alkavaa kevätviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Darkangel: Sanos muuta. Me ollaan asuttu täs on jo kohta 5 vee ja silti ei saa pihasta mieleistä. Kun ei ole hortonomi niin ei ole näkemistä tai taitoa. Mites noi kukkalaatikot, niillähän saisi vuokrakämpäkin pihaan kesäfiilistä, ripottelet niitä sinne tänne?
  Liisa: Tuota hortensiaa olen jo pari vuotta kuolannut ja nyt se tulee vihdoinkin, ihanaa. Nyt ne paikat pitäs vaan katsoa ajoissa..hmmm.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...