16.4.2011

Sähkökaappi

Miksi ihmeessä nuo sähkökaapit tehdään niin rumiksi? Voisiko joku rakentaja tai sähkökaappi-toimittaja sen mulle selittää :D

Meillä on eteisesssä iso sähkökaappi vai miksi tällaista sulakekaappia nimitetään? Ison kokonsa lisäksi, en tajua, miksi se on beige, siksikö että se varmasti erottuu tuosta seinästä??
Olen jo jonkinaikaa miettinyt ratkaisua kaapin "maisemointiin". Naapurillani Minimurmelilla oli tosi hyvä idea, jota aioin lainata mutta sitten keksin miten päästä vielä helpommalla! LIITUTAULUMAALI.
Nyt kaappiin voi kirjoitella puolisolle törkeitä viestejä, heh.

Ostin myös nyt samalla sellaisen pienen maalitelan ja sillä homma luonnistui ennätysnopeasti. Miksi kukaan ei ollut kertonut että miten hyvä peli sellainen voikaan olla. Just nyt kun olen jo maalannut täällä kaiken irtaimen, ja ihan pelkällä sudilla. Nyt tahdon lisää maalattavaa!!!!

10 kommenttia:

 1. Onpa hyvä idea! Meillä ei ole kaappia vaan seinä täynnä sulakkeita (!!!), vaan jos olisi kaappi niin kyllä niin matkisin :)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, että sulakekaapit ovat rumia. Niin meilläkin. Ihmettelen myös miksi sen pitää olla beige. Miksei valkoinen, silloin se sopisi varmasti useampaan kotiin paremmin.

  VastaaPoista
 3. Huippuidea! Tosi kätsy!
  Meidän sulakekaappi on onneksi teknisessä tilassa piilossa. Mut tota liitutaulumaalia voi käyttää ihan mihin vaan :) Mun pitäis lapsille maalata alue seinään, mihin saisivat luvan kanssa piirrellä.

  VastaaPoista
 4. Kyl on hieno sähkökaappi nyt! :)

  Mä kans kyllästyin meijän sähkökaapin rumuuteen ja liimasin siihen peilin päälle, paljon kivempi tuli!

  VastaaPoista
 5. Siis mä oon jo kaks kohta kolme vuotta kattonu meillä kun on samanlainen tollanen, että kamala ja miettiny pääni kuumaksi mitä sille teen. ja jonkun tyhmän syyn takia ajattelin ettei siihen maali tartu, mutta pakko saada kans!!!

  VastaaPoista
 6. Todella mahtava idea!...sama kuin Katjalla, meillä on sulakkeita törröttävä sähkötaulu, mut ollaan koteloitu se ja sen päällä on helposti pois nostettava peili :)

  VastaaPoista
 7. Tosi loisto idea! Tuli hieno muistitaulu!
  Ja kiitos kun muistutit tuosta pikku telan käytöstä..on pitänyt jo pitkään kokeilla mutta aina vaan tullut sudittua..huomenna telotaa..heh ;)
  Hyvää ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Hauska idea! Meidän sähkökaappi on onneks kaapin sisällä, mutta rumia pattereita löytyy siitäkin edestä ;)

  VastaaPoista
 9. Loistava idea ja hienon näköinen tuli! Keväistä viikonloppua :)

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava idea!! Tämä lähtee meillä myös käyttöön!
  KIITOS X 100 000 000

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...