8.4.2011

Ukot ja akat

Tervetuloa peremmälle meidän....


...ei vessaan vaan MAKUUHUONEESEEN :)

Ai että, miten voi petaamaton sänky näyttää noin kutsuvalta. Tällähetkellä tahtoisin kaatua tuonne lämpöisten vällyjen väliin!!! Välittömästi.

Ostin Stockan verkkokaupasta ekaa kertaa, tällaiset puu-ukot ja akat oveen. Kun huoneessakin asuu sellainen ukko ja akka. Ja välillä se pikkusempikin akka.
Oli kyllä taas erittäin laadukasta Stockmann-palvelua, paketti tuli ilman postikuluja, nopeasti ja erittäin kauniisti pakattuna silkkipaperiin.


Ja palailen taas tilauskakku-hommiin!

4 kommenttia:

 1. Somat ukko ja akka :) Ja kiva idis laittaa ne makkarin oveen, sillä juurikin niin, että siellä ne ukko ja aka asustavat, hih ;)
  En tiennytkään, et Stockallakin nykyään onlineshop! No kelläpä ei olisi tänä päivänä...
  Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
 2. Oi,hauska ukko ja akka! :D

  Ai muillakin on sänky petaamatta? :D Nyt kun meillä on tuo yläkerta,niin yhä useammin se vaan jää petaamatta.Ei jaksa,kun ei näy kenellekään!:D No ehkä viikonloppuna voisi ottaa itseään niskasta kiinni!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa etten ole ainut kun jättää sängyn petaamatta! Yläkerrassa sitä ei kukaan näe niin sen hyvin harvoin petaan! Lastensängyt petaan kyllä joka aamu, mikä lie siinäkin vaikka nekin on ylhäällä! :D

  Ihana idea koristaa vanhempien huoneen ovi!!!

  VastaaPoista
 4. Hassua, sen jälkeen kun aloitin tän bloggaamisen on mulle tullut pakkomielteeksi pedata sänky joka aamu....viime päivinä on ehkä vähän alkanu lipsumaan ;))

  Kivat ukko ja akka! :)

  Ihanaa alkavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...