9.5.2011

Kakkua ja kukkia

Äitienpäivä-viikonlopun toinen tilauskakku oli pärinäpojalle synttärikakkua. Päivänsankari oli juuri saanut kevarikortin, joten sillä teemalla myös kakku.


En ole tyytyväinen tuohon kypärään yhtään, se näyttää ihan Stormtrooperssien kypärältä! Se oli tosi vaikea tehdä. Tein sen ilmapallon päälle ja se piti puhaltaa niin pieneksi että täysin pyöreätä siitä ei saanut. No tämä on munapää-mallin kypärä sitten.

Olipa elämäni paskin äitienpäivä, vaikka sainkin aivan ihanat kukkaset.


Tyttöni oli isänsä avustuksella käynyt keräämässä mulle oikein valkovuokot ja isä oli ostanut mulle ruukkuruusun. Mutta silti ei saanut mieltä iloiseksi nämä, harmittaa.

Äitienpäivä meni leipoessa ja sukkuloidessa paikasta A paikkaan B ja sitten kotiin. Siitä on nautinto kaukana. Olisi ihanaa että saisi vain olla ja nauttia omasta päivästään.
Muutenkin mieli on ollut maassa jo sen aikaa, että alan pelätä tämän olevan jotain synnytyksen jälkeistä masennusta...no täytyy tässä tarkkailla itseänsä.

4 kommenttia:

 1. Voi sinnuu... :(

  Se voi olla jotain kevätmasennustakin ja -väsymystä. Ite ainakin itessäni huomaan alakuloa ja todellista väsymystä ja kaikki ottaa niin vietävästi aivoon välillä.

  Yritähän nostaa häntä pystyyn ja toi kakku ja kypärä on vallan hienot!!! :-) Olehan ylpee ittestäsi.. ja MUISTA LEVÄTÄ !!!!!! <3 <3

  t.Tanja S.

  VastaaPoista
 2. yritä nauttia kaikesta pikkuasiasta, ja jätä kaikki ylimääräinen "pakko" pois, ja mieli saakin välillä olla maassa vaikka tuntuu että pitäis nauttia kun on kevät ja kaikki on niin ihanaa ja blaa blaa:)

  VastaaPoista
 3. Voi tuo paikasta A paikkaan B suk(k)uloiminen kuullostaa niin tutulta ja työläältä.

  Luin juuri jostain lehdestä, että ainainen auringonpaiste synnyttää hiekka-aavikon. :)

  Häntä pystyyn vaikka hakaneulalla!

  VastaaPoista
 4. Tunnistan itsessäni myös jonkinlaista masennusmeininkiä. En tiedä mikä sen tekee. Oon tosi väsyny ja kaikista kauheinta on ollu huomata etten nauti tällä lapsistani ollenkaan. Ne rasittaa mua niin paljon ja mä haluaisin vaan paeta jonnekkin indokiinaan pakoon kaikkea. Toivon tän olevan vaan hetkellistä.

  Toivottavasti sielläkin olotila kääntyy pian plussan puolelle <3

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...