16.6.2011

Kesäreissulle


Kesälomareissu on nyt sitten varattu. Ollaan siis menossa Naantaliin Muumimaailmaan sekä Turkuun. Ja ehkäpä siinä kotimatkalla vielä Hämeeseen anopin ja appiukon mökille.

Naantalissa en ole koskaan käynyt ja Turussakin kerran, keskellä talvea.
Ei siis mitään hajuakaan kyseisten kaupunkien tarjonnasta.

Onko lukijoissani ketään länsirannikkolaista tai noissa paikoissa käyneitä? Olisiko vinkkiä mitä kandeis tehdä sen Muumimaailman lisäksi, huomioi että meillä on kaksi pientä lasta joten lasten ehdoilla mennään.
Itseäni henk.koht kiinnostaa se sisustustarjonta, yllätys yllätys :D
Onko jotain must-paikkaa sisustuspuotien saralla?

Ihanaa, kesä ja LOMA.

5 kommenttia:

 1. Muumimaailma on aivan ihana paikka. Siellä on tullut pari kertaa käytyä. Hyvää ja rentouttavaa lomaa.

  VastaaPoista
 2. Muumimaailma on aivan ehdoton ykkönen meidän perheen pienimmille
  ja äidille LOVIISAN AITTA, Ruskossa. Heiltä löytyy nettisivutkin. Se paikka on ihan MUST;)

  VastaaPoista
 3. Tä on käynyt kaksi kertaa Naantalissa ..ensimmäisellä kerralla lasten kanssa pakollisine Muumimaailma reissuineen ja viime viikolla miehen kanssa kaksistaan.

  Samalla saarella muumimaailman kanssa on ihana uimaranta. Kaivohuoneen vieressä jollain niillä pikkuterasseilla oli ilmainen pieni pomppulinna lapsille. Wanha Naantai Kauppa käynnin arvoinen paikka. Naantalissa kaikki on kallista, turistirysähän se näin kesäisin on ja jos et terasseilla viihdy ni me ei ainakaan keksitty siellä mitään tekemistä. Joku kirppis siellä vissihi olis ollu, ei tullu vastaan.

  Turku on tän vuoden euroopan kulttuuripääkaupunki ..siellä oli ainakin viime viikolla kovasti nähtävää, joen varrella ainakin ..ohjelman aikatauluineen näyttäs löytävän netistä.

  Turussa ihana antiikkiliike wanha elias ..siellä käydessä täytyy tosin olla lompakko kunnossa, ja lapsia se paikka tuskin kiinnostaa. Sisustuskauppojakin varmaan löytyy, ne ei tällä kertaa meidän kumpaankaan lomaan kuulunu.

  Niin ja Raisiossa ihana, lapsiystävällinen kauppakeskus Mylly ;) Vieressä Bauhaus yms..

  Tässä etelä-pohojalaasen vinkkivitoset :D

  VastaaPoista
 4. Muumimaailmaan kannattaa mennä ilman vaunuja ja viereisellä saarella sijaitsee väskin seikkailusaari, sekin on todella mukava jos pitää ulkoilusta ja liikkumisesta, plus että matka tapahtuu merirosvolaivalla! :D

  VastaaPoista
 5. Moikka! Ex-Turkulaisen vinkkinä Loviisan Aitta on ehdoton sisustajan paratiisi. Blogissani olikin siitä juttu vähän aikaa sitten. Jos tulette Hesan suunnasta, niin matkan varrella on myös Adalmiinan helmi. Tosin joutuu motarilta vähän poikkeamaan sivuun, mutta kiva sisustuspaikka myös. Jos sattuu olemaan hyvät ilmat, niin muistaakseni viime kesänä Turkuun aukesi Jukupark eli vesipuisto. Tosin ei varmaan ihan pienille lapsille oikein hyvä.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...