3.7.2011

Oma askartelunurkkaus

Näillä neliöillä oma tila on ihan luksusta, mutta kelatkaa, mä sain oman askartelunurkkauksen. Tosi ahtaan sellaisen mut OMA ASKARTELUTILA.
Tämä on kyhätty meidän makkarin nurkkaan olkkarista siirretystä työpöydästä ja huutiksesta ostetusta metallilaatikostosta.


Onkohan mulla fetissi H-kirjaimiin :)


 Maalasin säilyketölkkejä valkoiseksi niin niistä sai kynätelineet.


Sieltä Turun tuliaiskassista löytyi tämä ihanuus, Ib Laursenin pöytälamppu. Tämän hankin siis Elvina Interiörsistä, ja oli vielä aletuote. Aika herkku.


 Nyt saa myös tapettirullat kätevästi yhteen paikkaan.


Makkarissa on myös ystäväni virkaama ihana pitsimatto!
Aattelin elää vaarallista elämää ja lähteä tänään Ikeaan sunnuntai-ruuhkaan, taitaa olla aika hullun hommaa.

8 kommenttia:

 1. Ihana nurkkaus, voi ku itellä olis kans!!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis nurkkaus! Hyvä idis maalta säilykepurkit...*laittaa (taas) korvan taa*. Mun pitäis varmaan hankkia vihko, johon kirjoittaa näitä vinkkejä, koska korvan taustat alkavat olla aika täynnä...
  Lamppu on syötävän ihana!

  Munkin on kyllä varmaan nyt mentävä tuonne Pikku Iidan puotiin, kun te molemmat niin Susannen kanssa hehkuttaneet...on kyllä riskiä puuhaa...

  Riskiä puuhaa on myös tosiaan tuo sun suunnittelema Ikean reissu, huh! Meilläkin loman jälkeen edessä sinisen talon vierailu, kaikennäköistä ois ostoslistalla...

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva nurkkaus ja kyllä, ylellistä :) Mullaki on pikkuruinen "omahuone" joka on täysin kuvaamiskelvottomassa tilassa tällä hetkellä :D
  Ihana lamppu & säilyketölkit!

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen nurkkaus, miksi mulla ei ole vaikka neliöitä meillä reilut 200... Ollut suunnitelmissa pitkään, mutta kaikki muut toteutettavat hommat menee edelle. No nyt tulee silti askartelutaukokin :) Kivat kynäpurkit ja lamppu ja hylly myöskin!

  VastaaPoista
 5. Ihana askartelupaikka ja lamppu sopii tuohon hyvin. Voi kun osais virkata tollasen maton, ois niin kaunis!

  VastaaPoista
 6. Aivan upea tuo kirjahylly, tosi kaunis.

  VastaaPoista
 7. Kiitosta taas teille ihanille kehuista.
  Liisa: niin muuten pitäis, netissä pörrätessä tulee vinkin perään vinkkiä että osa unohtuu. Käy ihmeessä puodin sivuilla, oli ihan kivoja juttuja alessa.
  Marika: vau, ihan oma huone! Nyt oon vähän kade :)
  Anniina: sulla on ollut siellä paljon tuunamisprojektia, että kerkeet sä sitten myöhemminkin. Ja kuten sanoit, kohta sulla alkaa ne sinappihommat.
  J: Sanos muuta, ite en osaa mitään käsitöitä, olis upeeta että osais tehdä tuommoisia.
  JOhanna: kiitos, itekkin tykkään kovin ja mahtavaksi sen tekee että saatiin se ilmaiseksi ystävältä. Sopii köyhän kukkarolle :)

  VastaaPoista
 8. Ihana oma nurkkaus, ja kun se on ihan oma! :D Mä voisin kans tehdä itselleni, pitäis vaan saada oma paikka sellaselle, mutta ehkä joskus.. Ja aivan ihana matto!!!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...