11.8.2011

Voihan veitsitukki


Meillä on keittiössä sellainen vanha kunnon veitsitukki.
Hyvä keksintö, sillä lapsoset on siinä iässä että kun veitsien säilytyspaikka on sopivasti kädenulottuvilla, sormien pilkkoontuminen on hyvin todennäköistä

No tukki on ärsyttävän puunvärinen. Pistää joka kerta silmään työtasolta.

Ei hätää, valkoista maalia oli vielä jäljellä.
Kiitos tästäkin loistavasta vinkistä Täyttä elämää-blogin Hannelelle.

Kun keksis vielä taikoa asuntoa isommaksi, että saa lisää kaappitilaa. Häirihtee kovasti kun työtasot on ain täynnä roipetta.

Niin, ja mä tein kaalikääryleitä! Arvatkee, oliko herkkua?

3 kommenttia:

 1. Minä kyllä ihailen tuota sinun tarmoa koko ajan tuunailla kaikenlaista, vaikka on pienet mukulatkin siinä hoidettavana. Itse olen viime aikoina koko ajan ollut jotenkin niin jumissa (en humalassa kuitenkaan, muuten vaan jumissa), että tuntuu etten saa mitään aikaiseksi enää. Hyvä kun ruuan saa pöytään kerran päivässä. Hienohan siitä tuli ja enää ei hyppää silmään (?). Ja tuo kaappitilan puute taitaa olla aika yleinen ongelma. Johtuukohan se kaappien vähyydestä vai tavaran paljoudesta? ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitti vinkistä! Juuri katselin meidän samanväristä tukkia sillä silmällä tässä päivänä eräänä... Ja siitä vierestä voisin piilottaa leivänpaahtimen jonnekin komeroon, millonkohan sillä on viimeksi paahdettu leipää..?! Voisi senkin paikan käyttää paljon "kauniimmin" heh ;)

  VastaaPoista
 3. Onnen omenia: Mulla on joku hullu draivi, että kokoajan on tehtävä sisustuksellisia juttuja. Jos olisin viisas, kanavoisin tämän tarmon siivoomiseen, mutta kun se on niin tylsää. Ja jotenkin sisimmässä sellanen tunne, että haluaa lukijoilleen tarjota jotain oikeesti aiheeseen liittyvää luettavaa...
  Nyt kun mies lähti töihin, niin voi olla että voimat tässä pikkuhiljaa hiipuu...
  Liisa: eikun maalaamaan vaan, pikku juttu mut oikeesti iso. Ja leivänpaahdin on kyllä aika turhake, kaappiin vaan. Sieltä sen voi sit kaivaa tarvittaessa. Meillä ei oo paahdinta ollenkaan!!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...