20.9.2011

Eero Aarnion lamppuja

Uutta Askon tarjouslehdykkää selatessani törmäsin Eero Aarnion uutukaisiin. Tällaisesta Cake-valaisimesta en ole ennen kuullutkaan???
Tämä Nukkumatti-valaisin on kanssa yhtä outo mulle.

Itse olen kuolannut itselleni Puppy-jakkaraa vaikka kuinka kauan ja saa odottaa edelleen rikastumista.Pidättekö te Eero Aarnion tuotteista?

Kuvat lainattu.

10 kommenttia:

 1. Ainoat, joista tykkään on lokkivalaisin ja munatuoli.. Kumpikaan ei vissi ole Aarnion keksimä.. Ja vaikka rikastuisin, niin ne eivät ole tarpeeksi maalaisromanttiset, jotta sopis mihinkään :D

  VastaaPoista
 2. Mie haaveilin kans aikoinaan Aarnion tuotteista ja erityisesti Tupla Kuplista..no nyt mulla sitte on S- ja M-koon Tupla Kuplat, molemmat ISOLLA alella ostetut Anttilasta, ja ko olin kauan haaveillu vielä mustasta Pony:sta, niin mies päätti yllättää ja osti semmosen sitte mulle...avaimenperäversiona kylläki :D Ajatushan se tärkein :D

  Mie kans haaveilen vielä tuosta Puppy:stä, pienimpään ehkä ois varaa, ei maksa niin paljoa mutta ehkä mie kuitekki pärjään iliman :)

  VastaaPoista
 3. Näin saman Cake lampun myös ja oli mullekkin uusi tuttavuus.
  Aarnion Tupla kupla (M) ja Origo (himmennettävä kirkasvalo -tosin en tiennyt sitä ostaessani) meillä on, mutta haaveena on joskus saada Puppy ja Dino. Se on hyvä kun on haaveita:)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä Aarnion tavarat on kivoja, niissä on oma juttunsa mikä niissä viehättää. Mutta kotiini ne eivät sopisi kuitenkaan.

  -Riikka-

  VastaaPoista
 5. Mä pidän kyllä paljon Aarnion suunnitteluista, ne ei vaan sovi meille ollenkaan! Ja vaikka sopiskin niin Matti kukkarossa sanois ihan muuta!

  VastaaPoista
 6. Minä pidän tuplakuplista ja lokkivalaisimista, mutta noista en ole kyllä kuullutkaan. Cake valaisimen voisin ostaa...☺

  VastaaPoista
 7. Tuo Cake on ihana. Tykkään Pallotuolista (ehhehe) ja joistakin valaisimista kuten TuplaKuplasta, mutta Puppy ja Dino ei säväytä yhtään.

  VastaaPoista
 8. Aarnion tuotteet tuntuvat olevan muotia just nyt, työkaverit odottavat tarjouksia, kun kuuntelen kahvipöytäkeskusteluja. Lokkivalaisin on suosituin. Tyttärelleni ostin tuon kuvan Nukkumatin makuuhuoneeseen, itse en erityisesti pidä tuotteista. Pallotuolissa on vaikea istua, tyttärelläni oli se, hankala tuoli, hauska kyllä katsella, mutta vie ison tilan...Selkeitä tuotteita ja sopivissa tiloissa hyvännäköisiä, mutta en silti hanki itselleni.

  VastaaPoista
 9. Heips. Tukin vierailemaan blogiisi kun nimesi on jo tuttu muista blogeista ( kommentoinneista). Ja heti nappas;)
  Mä tykkään tosi paljon Aarnion tuotteista. Pidän siitä että kodissamme on myös "huumoria" jos sen nyt näin voi sanoa ehkä leikkimielisyys parempi? No, meillä on Pinja valaisin josta pidämme tosi paljon. Meillä myös asustelee keltainen Puppy -pikkuinen, oikeiden kissojen kaverina.
  Ja haaveilen Aarnion Ring -keinusta, se jäänee haaveeksi, maksaa mansikoita eikä olisi tällä hetkellä tilaakaan, -Erottajan näyttelytilassa istuin kerran siinä enkä pois olisi halunnut, niin oli mukava!
  Ai niin, pitänee tässä vinkata joillekin että se Lokki valaisin on Yki Nummen.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...