27.9.2011

Hyypiön kaappiongelma

Hyypiö vetää taas kriisiä aiheesta kun aiheesta.
Matto-ongelmaa ei ole edes ratkaistu vielä, kun on jo uusi ongelma hanskassa.

Tämä eteisen kulma, tämä ahdistaa.Tuossahan on tuollainen matala kahden korin avolipasto lasten hanskoille, pipoille ja kaulaliinoille. Nyt kun noita termiittejä on kaksi, niin eihän tuo vedä mitään. Kätsy olisi sellainen kaappi mihin mahtuisi tsägällä myös pari paria kenkiä ja laukkua, pois pyörimästä lattioilta.

Turvaudun Ikean tarjontaan taas, ja se ei petä. Netistä bongasin Billy-rungon ja siihen oven.

Kaikista ihanin olisi ollut Bestå-kaappi korkeakiilto-ovilla, mut eihän tuohon mini nurkkaan sellasta saapi, saa olla meinaan leveydeltään max 50 cm.

Nyt tämä ongelma korostuu, kun alkaa tämä pipo kurahanska haalari kauluri-vaihe. Mihin mä ne kaikki tungen, neliön eteisessä?

Tässä nyt pähkäilen pitäskö kävästä Ikealla vai ei.. siellä kuumottaisi myös Pokal-jalalliset lasit, ne ois niinqu must have.

2 kommenttia:

  1. Mä tekisin näin, että ottaisin pari alimmaista hyllylevyä pois ja sitten laittaisin sinne jotkut liimattavat naulakot-koukut kurahousuille .. :P

    VastaaPoista
  2. Maanvaivalla on hyvä ehdotus! Tai sitten hyllyt ihan erikseen ja sinne alas koukut... :)Siis niikun hyllyt, kannattimet ja koukut, ei olis edes kovin kallista..

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...