19.9.2011

Lastenhuoneen järkkää

Nyt se taas vaihtui, lastenhuoneen järkkä. Minut tuntevat voisi sanoa, että joko taas? Mutta mullapa on tämä blogi nykyään mistä voi tarkistaa, järjestys vaihtui viimeksi 26.01.2011 joten onhan tuota samaa katseltu jo puolivuotta, eikö se olekki jo vaihdon paikka :)

Huoneessa on ollut yksi avohylly, joka musta ei nyt vaan taivu tuohon tilaan. Kerää romua mutta ei mitenkään järjestelmällisesti, vaan levottomasti. Sottaisen näköistä ja sinne päin.
Roudasin nyt hyllyn meidän makkarin puolelle.
Tämä saa olla nyt olla hetken väliaikaisratkaisu, siihen asti että saamme hankittua suunnitellun Bestå-hyllykön sinne. Noloa, mutta meillä ei ole varaa edes sitä hankkia, vaikka maksaa vain 165 €. Tervetuloa kotihoidontuen köyhyysloukkuun.

Mut löpinät sikseen ja kuvakavalkadi esiin.


Huomaa hyllynpäällä tuollainen rusehtava rumilus. Se on ruma, mutta historiaa jonka haluan ehdottomasti säästää. Se on meidän esikoisen lonkkalasta jossa hän joutui olemaan elämänsä ensimmäiset kuukaudet, rassukka.


Tässä kuvassa vielä neidin itse valitsema Nalle Puh-juliste, mikä löytyi siivotessa. Neiti halusi sen ehdottomasti esille juuri tuohon liinavaatekaapin oveen.


Hankittiin kesällä lastenhuoneen ikkunoihin valkoiset pimennysrullaverhot. Ja ihan Ikeasta. On olleet tosi hyvät käytössä, siis oikeasti pimentävät vaikka ovat vaaleat.

Lastenhuoneen avohyllykkö nyt siis meidän makkarissa. On muuten jopa näin ihana näky.


Hyllyssä säilytyksessä lastenkirjat sekä lakanat ja pussilakanat. Se Bestå tulisi siis vähänkuin liinavaatekaapiksi.


Lottovoittoa ja Beståta odotellessa.

13 kommenttia:

 1. Tuttu härveli tuo lonkkalasta meillekin, valitettavasti. Ihanan pirteä lastenhuone!

  VastaaPoista
 2. Juu u, tuttua toi haaveilu vähänkin kalliimasta... Kodinhoidon tuki kun ei tunnu riittävän edes puoleen mihin pitäisi!

  VastaaPoista
 3. Itsekkin olen aikoinaan sinnitellyt monta vuotta kotihoidon tuella, ei aina niin ruusuista. Vaikka eipä tuo pieni palkkakaan aina riitä kaikkiin hankintoihin joita haluaisi tehdä. Kait se vaan on niin, että kaikki menee mitä tuleekin ;)

  VastaaPoista
 4. Rahaa ei oo ikinä tarpeeksi..
  Ihanat värit huoneessa ja tosi kivoja yksityiskohtia.
  Meillä on sama Ikean valkoinen pimennysverho ja on ollu hintansa väärtti :)

  VastaaPoista
 5. Teillä on tosi nätti lastenhuone ja huomio kiinnittyi myös ihanaan mustavalkoiseen verhoon jossa perhosen kuvia. Se on kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Tosi nättiä teidän lasten huoneessa! Toi vihreä on kiva vihreä!

  Hei, mulle tuli mieleen, että toi Hensvikin (?) kirjahylly tai avohylly tai mikä lie, vois näyttää hyvältä, jos siihen laittas verhon..?! Jäis sekalaiset tavarat sen taa piiloon...

  Juu, kyllä meilläkin joudutaan kaikki vähänkin isommat hankinnat miettimään ja laskemaan, että onko varaa ja millon ois varaa...jotta älä välitä, ette oo ainoita ;D

  VastaaPoista
 7. Rakastuin noihin vallilan verhoihin! Pitkän aikaa haaveillut vallilaa kotiin, mutta ei täälläkään työttömyystuilla paljon juhlita! :/

  ♥ Leetta

  VastaaPoista
 8. Onpas iloinen lastenhuone. Todella tykkään! :P

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva tuo teidän lastenhuone! Toi vihreä on tosi ihana väri!

  Tuo vihreä-valko pilkullinen matto on tosi söpö:)

  Pirtsakkaa viikkoa Sinulle!

  -Riikka-

  VastaaPoista
 10. Tosi viihtyisä lastenhuone,minäkin tykkään<3 Helkkarin pienillä tuloilla mennään täälläkin toistaiseksi...Onhan se ihan peestä jos ei rahan takia pysty hankkimaan jotain oikeasti tärkeää,mutta toisaalta oon myös sitä mieltä että persaukisuus ruokkii luovuutta,sinäkin oot tuunannu ja puuhannu vaikka mitä varmasti kohtuu pienillä kustannuksilla ja ihanan omaperäistä jälkeä on syntynyt,enkä tosiaankaan tarkota etteikö rikas voisi olla luova,mutta köyhän on sitä pakko olla jos aikoo saada näkyvää jälkeä aikaiseksi=D

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana lastenhuone. Pirtsakoita syyspäiviä sinne t. Sariliini

  VastaaPoista
 12. Mistä tuo ihana perhosverho on ostettu?

  VastaaPoista
 13. Kivoja kommentteja!
  Mukava kuulla etten ole ainoa joka köyhäilee!!!!
  Liisa: mut pitää suunnitella tuota verhosydeemiä, kiitti vinkistä!
  Verho on Vallilan Mon Amour-valmisverho, omani olen ostanut joskus K-raudan tarjoushyllyltä.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...