15.9.2011

Päätöksiä, päätöksiä...

Se päättäminen on aina se kaiken vaikein, eikös olekkin?

Tässä mun yksi fiilistely-kuva, kivan näköistä, eikö?


Niin haluisin maalata olkkarin pikkuseinän liitutaulumaalilla. Mulla olis siihen hyvät perusteetkin, tytöllä on piirustuskausi ja se olisi onnesta soikeena jos sillä olisi piirustusseinä alakerrassa.

Mutta on kaamea pelko, että se näyttäisi ihan kaamealta tuon maitokahvin värisen seinän vieressä. Mitä mieltä te olette?


Olen haaveillut tästä seinästä ja siihen sopivista Ikean Foto-valaisimista kattokruunujen tilalle.  Hassua, Syrup & Honeyn Maria on haaveillut täysin samaa, katsokaa vaikka tästä.

12 kommenttia:

 1. Entäs jos teet siitä vähä niinkö taulun? Maalaat tietty sen seinään mutta teet siihen kehykset jostain listasta vaikka? Sit jäis tuota vaaleata pintaakin.

  VastaaPoista
 2. En usko, että se näyttäisi kaamealta. Musta väri sopii kaiken kanssa, mun mielestä!

  VastaaPoista
 3. Eipä se pahalta näyttäis ja sitä paitsi seinää ei ole niin paljon että jos kyllästyt ei ole iso työ maalata uudelleen :)

  VastaaPoista
 4. Mutta ei kait tuohon nurkkaukseen? Eihän? Tuo on ihan paras tuollaisenaan, ei kellään muulla ole mitään noin kekseliästä, veikeää, ihanaa ja herkullista, ei kellään missään ikinä!!! Minun on nyt ihan pakko vastustaa :) Ei mitkään maailman liitutaulut lyö laudalta tuota näkymää, ja niitä liitutauluja kyllä mahtuu maailmaan...

  Toki liitutaulu olisi kiva jo tytönkin kannalta, mutta voisihan sen toteuttaa Sannan ehdottamalla tavalla vaikka tuohon seinän alaosaan, osaksi tuota kehysasetelmaa (tyttö ei kai kuitenkaan yllä piirtelemään kauhean korkealle?)

  Ja yksi tylsä juttu: Ihan oikeasti käytössä olevasta liitutaulusta irtoaa hienonhienoa liitupölyä, jota löytyy sitten lattialta liitutaulun alta ja joka sukkien mukana leviää muuallekin. Tosin tyttö ei voi kadota jälkiä jättämättä ;D

  Olinko vakuuttava? ;) Fiilistely-kuva on silti kiva, ja ymmärrän haaveesi, mutta teillä on niin paljon kivempi nurkkaus jo olemassa!

  VastaaPoista
 5. Ehkä pienemmässä muodossa kun koko seinä se toimisa... Ja niinkun tuolla jo luki niin rajattuna??

  Koko seinä päädyssä voi olla liikaa..

  VastaaPoista
 6. Minä en seinää maalaisi, mutta voi olla, että olisikin hieno...☺

  VastaaPoista
 7. Heh, minäpä jo maalasin (saman kuvan inspiroimana) ja ei voi muuta sanoa kuin I LOVE IT!!! ;) Toivottavasti saan tänään kuvat näytille...

  VastaaPoista
 8. No entä jos maitokahvi valkoiseksi ja haaveilemasi seinä liitutaulumaalilla mustaksi?

  Eli remontti vähän laajenis, mutta niihän siinä monesti käy :)

  VastaaPoista
 9. Olivian kanssa samoilla linjoilla olen!!! Etsi jokin muu kiva seinä sille liitutauluseinälle.. Entäs sinne rappujen alle pieni "töhrimisnurkka" ??!! Mieti vielä..musta tuntuu, että kyllästyt aikas pien jos se tuohon olkkariin tuleepi vaikka kiva ajatus lapsen kannalta..

  VastaaPoista
 10. Mustakin seinä on vähä liian iso tommoselle maalille. Ja miksei maalais sinne madden omaan huoneeseen joku pläntti mitä se voi sitte piirtää. Meilläkin oli "liitutaulu" sillon meidän ovessa ja jos siihen oltais kyllästytty pienenä, nii sen ois saanu aika helposti sitten pois.

  VastaaPoista
 11. Tosi rohkeaa maalata seinä mustalla, itse en haaveile edes (ei kyl sopis tänne meille muutenkaan..) mutta silti täytyy sanoa, että Voikukkapellon olkkarikuvat oli tosi mahtavia! Voisin kuvitella että teille sopiskin.. Ja ainahan sen saa takas vaaleammaks jos kyllästyt tai ei ookaan hyvä.

  VastaaPoista
 12. Mun kans tekis mieli laittaa johonkin liitutaulumaalia mut paikka on vielä hakusessa ja miehen pää kääntämättä ;) Tuo nurkkaus näyttää tuollaisenakin ihanalta, vaikea sanoa kumpi ois parempi!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...