6.9.2011

Sammutuspeite

Minkäköhän ihmeen takia sammutuspeitteet tehdään niin kovin rumiksi, eihän tällainen väri voi sopia kenenkään sisustukseen :)


Tämän takia meidän peite on ollut kaapinperällä viimeiset 5 vuotta. Eipä ole enää.


Peite ostettu Pienen linnun shopista.

Meidän peite ei ollut varmaankaan standardikokoinen, koska peitteen punainen helma vilkkui suojan alta. Lisäsin tuollaisen lisäpitsin reunaan ja ei vilku enää. Kuumaliimalla kun tällä kätevällä emännällä ei ole edes valkoista lankaa, heh.


Nyt sammutuspeite on paraatipaikalla eteisen seinällä.

Tämä kätevä emäntä on keitellyt eilisen hilloja ja omenasosetta, ja tehdas jatkaa tänään toimintaansa.

12 kommenttia:

  1. Ai kauhee. Meillä ei edes ole sammutuspeitettä, vaahtosammutin on mutta sekin kai pitäisi huoltaa?

    vähä oon kade omenoista. Miun kitukasvuset olevinaan omenapuut ei tee mitään. Ei yhtään mitään. So boring. Eikä naapurillekaan tullut tänä vuonna paljoa omenoita että ois voinu käydä leikisti pöllimässä niitä.

    Nii ja tuo laatikko on ihana tuossa alemmassa postauksessa.
    Aurinkoista tiistaita!

    VastaaPoista
  2. Hieno idea sammautuspeiton peitto =). Josko mekin nyt voitais laittaa sammutuspeitto näkyville.

    -Tuija-

    VastaaPoista
  3. Voihan sammutuspeitteen koristepussukan myös liimata. Eihän siihen kosketa alvariinsa, joten kyllähän liima siinä kestää.

    Kivan näköinen nurkkaus.

    VastaaPoista
  4. Ihana sammutuspeitepussukka! :)
    Nyt kehtaa pitää peitettä esillä hädän iskiessä! :)
    Kiva blogi sinulla muutes, taidankin klikata itseni lukijaksi :)

    VastaaPoista
  5. Kätevä emäntä täälläkin omppusosetta just keittelee=D Kiva idis tuo sammutuspeitteen suoja!Kauniita nuo ikonisi,mä löysin eilen kirpparilta semmosen söpösen "vauvaikonikortin" kehystettynä ja pakkohan se oli ostaa...Kuumaliimapistooli kuuluu jokaisen kätevän emännän peruspakkaukseen,on se niin monesta pulasta minutkin pelastanut=D

    VastaaPoista
  6. Oi voi, oliko liian lyhyt!!? Meidän omaa sammutuspeitettä kun käytän mallina niin jää 4-5cm tyhjää helmaan. Täytyypä seuraavaan sammutuspeitepussukka erään laittaa vielä vähän lisääkin! Mutta kätevä ratkaisu oli laittaa pitsiä lisää, tosi hyvin sopii noin!

    VastaaPoista
  7. Sanna: oonkin kuullut että jossain päin suomee tulee huonot omppusadot, harmi. Itelläni ei tietenkään ole omia omppupuita mutta sain kerjättyä pari ämpärillistä itselleni :)
    Tuija: kandee, eihän sitä koskaan tiedä mitä sattuu ja tapahtuu.
    Käsityöläisen kotona: kiitokset kehuista.
    Jasmiina: tervetuloa vastavierailulle, mä oonkin jo sun blogisi lukija, kiva kun viihdyt "meillä".
    Kirsi: en ole uskonnollinen, mutta kunnon ortodoksina olen halunnut pyhittää yhden nurkan ikoneille. Ja nuo on kaikki tärkeitä ikoneita: hääikoni, rippi-ikoni, vaarin toisesta maailmansodasta sotasaaliina tuotu ikoni yms.
    Pieni lintu: meidän peite on niin montavuotta vanha että voi olla että ne on muuttanut tuota kokoa pienemmäksi nykyään. Mutta hyvin toimii tämä näinkin, kiitos kovasti vielä kauniista suojapussista.

    VastaaPoista
  8. Toi on hieno keksintö, meillä sammutuspeitto edelleen kaapissa "piilossa". Pitääpä alkaa suunnitella pussia peiton päälle, kankaitakin taitais löytyy ;)
    Oisinpa yhtä ahkera noiden omenoiden kanssa... omasta takaa löytyis, mut viel ku sais hilloks.
    Toivottelen sulle hauskaa hillonteko päivää!!!

    VastaaPoista
  9. Siis äskeisen kirjoitti Marru, nopeet sormet mulla ja meni anonyymiksi :D

    VastaaPoista
  10. Mulla sammutuspeite lötköttää seinälle alkuperäispunasena. Oon noita pussukoita jossain nähny, mutta ajattelin, että jos syttyy tuli, niin ainaki löytää helposti ku on punanen :)

    VastaaPoista
  11. Tuo peitteen suoja vois olla myös itsellä seuraava ompelurojekti. Näyttää niin kivalta. Vaaleassa keittiössä, kun tuo punainen hyppää silmille. Paremmin sen vieras ihminenkin nuin löytää kuin jostain kaapin perältä. :)
    Omenoiden laittoa olis täälläkin seuduilla tiedossa.

    VastaaPoista
  12. Mun on kans pitäny ja pitäny ommella suoja sammutuspeitteelle, meillä kun ei oo mitään punaiusta paitsi tuo tuossa keittiön seinällä ;/. Jospa tästä nyt sais potkun poersuksiin ;)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...