30.10.2011

Ihanaa ruokaa

Voi herrantuuteli sentään! Huomasin ykskaks yllättäen että mulla on lukijoita yli 150 ja käyntejäkin kohta 60 tonnia täynnänsä!
Että noin monta ihmistä ihan vapaaehtoisesti käy täällä mun blogissa, ei voi käsittää. Parhaimpina päivinä tilastot on näyttänyt yli 300 käyntiä päivässä.  Ei ole tosikaan, ihan mahtavaa kun olette ihanaiset siellä ruudun toisen puolen.

Kun pääsen kaupoille, voisi jotain arvontaakin pistää pystyyn, kahtellaan kahtellaan.

Nuo arjen pienet teot on aikas tärkeitä. Pitää mielen virkeänä. Ajattelin tuossa männäiltana tehdä muruskalle meidän lempiruokaamme sushia.






Vähän rapu-avocado- sekä porkkana-kurkku-makeja ja nigireitä avocadolla. Nigirit näyttää vähän aneemisilta, mutta maku oli pääasia. Ja katkaravutkin ovat rakastuneita <3
Ja loppupeleissä tässä hektisessä arjessa emme päässeet edes yhdessä samaanaikaan pöytäänkään, mutta kai se ajatus on se tärkein..

Kävin pitkästä aikaa pyörähtämässä tänään kirpputorilla. Näin siellä erään bloggarikollegani, ja en uskaltautunut mennä esittäytymään. Tuntui että puolet alun tavaroista meni ihan ohi, kun olin niin täpinöissäni. Keräsin rohkeutta mutta kun pääsin loppuun asti, oli jo tämä neito lähtenyt pois. Huh, voi niitä sydämmentykytyksiä.
Nyt harmittaa kovasti, etten saanut itsestäni sen vertaa irti ja käydä nykimässä hihasta.... No ehkä kohtaamme tässä maailmassa vielä... (tyhmä, tyhmä, tyhmä!!!!!)

13 kommenttia:

  1. Maistuis kyllä, ihana kattaus myös :)
    Toi on hirveetä... meinaan ujous, toivottavasti törmäätte vielä joskus!

    VastaaPoista
  2. Minäki näin kerran yhen bloggaajan ja samoin meni pupu pöksyyn, enkä menny juttelemaan :/

    Rohkaistukaamme!

    VastaaPoista
  3. Vau, sä oot tosi näppärä!
    Kaunista ottaa puoliso huomioon ja tehdä lemppariruokaa.
    Kauniisti aseteltukin mutta miten olis tabletit lautasten alle?
    Silloin ei lautaset eikä lasi kolise puuta vasten.
    Onnittelut myös suuresta lukijamäärästä, sitä en ihmettele:)

    VastaaPoista
  4. no mä oon ainakin ihan koukussa sun blogiin, ihanan elämän makuista meininkiä ja ispiraatiota just sopivassa suhteessa. :)
    (tuskin uskaltautuisin silti esittäytymään jos jossain bongaisin) ;)
    mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Voih, sä osaat tehdä sushia! Nam nam :) Ja onnittelut blogisaavutuksista! Kuten jo Viivikin sanoi, ei ole mikään ihme, että täällä on lukijoita ja kävijöitä, tää on nimittäin just hyvä blogi! :)

    VastaaPoista
  6. Herkullista! Mä tunnustan, en ole koskaan itse tehnyt sushia. Aiheeseen olen kyllä tutustunut, mutta ei oo vielä ehtinyt kokeilemaan ;)

    Olen blogiasi seurannut ihan alusta asti ja tykännyt!

    VastaaPoista
  7. Joo, ujous on kyllä karmaisevaa välillä, vitsi kun sitä rohkaistuis joku päivä.
    Viivi: no kiitokset. Mulla olis kaikkia ihania tabletteja ja liinoja pöydälle, mutta mahdottomuus niitä pitää. Siitä pitää huolen meidän poika, se repii kaiken mitä pöydältä saa käsiinsä ja viskoo ympäri keittiötä. Puuh en malta odottaa että joskus saa pitää tavaroita esillä.
    Taina: että ihan koukussa? Huh, onkohan siihen jotain ryhmää, Anonyytit Hydeholistit?
    Olivia ja Anne: hei likat, opettelemaan, se on ihan iisiä. Meillä ei aina oo noi jutut ton rullan keskellä mut ei se makuun haittaa :) Kiitos ihanat kun tykkäätte musta!

    VastaaPoista
  8. Nuin sitä pitäisi arkena huomatakin puoliskoaan, miehesi on varmasti ollut iloinen ylläristä =)

    Voi, muistan tuon ajan, kun ei liinoja, eikä muutakaan helposti heitettävää voinut pitää pöydällä.
    Kiitos!!! Tänne seikkaillessa, edellisten blogien vauvahöyryinen tunnelma katosi kyllä. Tattista vuan =)
    Minäki laittelin oman kuvani rohkaistuneena muiden esimerkistä juurinsakin blogiini,
    vaan en ole niin rohkelikko, kun te muut..Ihan oma ihteni en ollu, mutta tunnistettavissa kuiteskin.

    Joten jos törmähetään, käy nykäsemässä ;)

    VastaaPoista
  9. oi, sushi, lähellä sydäntäni <3 odotan innolla kun tänne pikkukaupunkiin olisi tarkoitus avata oikea sushi baari!! istun varmasti siellä joka arki-ilta..nam.

    Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  10. Jep, en yhtään ihimettele miekään että lukijoita ja kävijöitä paljon! :) Ihana blogi :) Joka päivä jotaki :) Muttei paineita vaikkei joka päivä jaksaiskaan postata :)

    VastaaPoista
  11. Voi ruokaa mitä olet laittanut :) olen aina itse halunnut kokeilla shusia, mutta täällä "meidän perällä" ei taida olla mitään paikkaa, mistä saisi näitä valmiiksi ostaa. Isännyys ei ole kalan ystävä ja vielä vähemmän raan sellaisen, niin on jäänyt sitten itse teot väliin.

    Ja tuli vielä sellainenkin tuosta sinun viimeisestä kappaleesta mieleen, että piti oikein tarkistaa, mistä päin maailmaa olitkaan. Kävin nimittäin itsekin piiiiitkästä aikaa kirpputorilla, ja mieleeni tuli, jotta olitko kenties minut siellä nähnyt, mutta taitaa olla meillä sen verran montasataa kilometriä välissä, jotta ei sentään :D

    VastaaPoista
  12. Se on kyllä oikeesti totta että arjen pienet teot piristää ja mä ainakin nautin kun saan tehd jotain pientä kivaa hyvää miehelle! Avioliittokin vaatii töitä ja helpollakin voi päästä.

    VastaaPoista
  13. Eikä! Ihanaa sushia! Mäkin (mies myös) rakastan sushia, muttei olla koskaan itse tehty, vaikka muuten niin kovia kokkailijoita ja uudenkin kokeilijoita ollaan, outoa..

    Vähänkö mullakin rupes äsken sydän tykyttää, niin jännittävä oli tuo kirppiskertomus! Kukahan se oli, hih, en minä ainakaan ;))

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...