13.10.2011

Jack-O-lantern

Tulipa testattua, että myös käsipuolena voi leipoa.

Tuli luvattua aiemmin että teen kummipoikamme isosiskolle 9-vee kakkua ja tytöllä on halloween-kaverisynttärit, joten toiveena oli kurpitsakakku.Enpä tiennyt lupautuessani kakuntekoon, että kun menen selkälääkäriin, niin ne tuikkaakin ranteen tunnottomaksi :)
Mutta työnjäljestä tuli ihan hyvä. Vain pieni repeämä sokerimassaan ja kurpitsaa siirtäessäni kakun päälle, meinasi täytteet pursua alasaumasta pihalle. Korjasin pikku kauneusvirheen laittamalla kultaisia sokerikuulia saumakohtaan vieri viereen!!!

Sudin myös viininpunaista tomuväriä kurpitsan saumoihin, jotta nuo muhkurat tulisi enempi näkyviin.Värjäsin myös kakkupohjatkin värilliseksi. Alaosan kakku on vihreätä ja kurpitsa-osa on oranssia kakkupohjaa. Tästä kakusta ei ole mahkuja "sisäkuvaa" saada mutta tässä kuva samantapaisesta kakusta, minkä olen tehnyt aiemmin.Meikäläisten surullisenkuuluisa hääpäivä-viikkis alkaa huomenna. Vien murun katsomaan lempibändiämme Amorphista ihan Tampesteriin asti ja yövytään siellä. Arvaa odotanko hotellin aamupalaa, saa kerrankin syödä rauhassa ilman kitinää ja vinkunaa. Vietän siellä pirun aamiaisravintolassa ainakin kaksi tuntia :P

17 kommenttia:

 1. Tosi upea ja hieno kakku! :) Sie oot kyllä taitava :)

  Mukavaa hääpäivää, bändinkattomista ja nautinnollista aamupallaa hotellissa :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava kakku!!!

  Oikein ihanaa viikonloppua romantiikan merkeissä teille.♥

  VastaaPoista
 3. Ohho ompas hieno kaaakku! :)

  Ja hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Upea kakku!
  Nautinnollista aamiashetkeä! :P

  VastaaPoista
 5. Wau mikä kurpitsakakku!
  Mä kans aina päätän et nyt istun ja nautin siellä hotellin aamupalalla ihan rauhassa, kerranki ku johonki pääsee..
  Tosi tosi kivaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 6. Ompahan vain hieno! Itse tekasin kakun sijaan Halloween-kynnet (eli tuli hippasen riian räiskyvän oranssit). :D Halloween-tunnelmassa mukana siis.

  VastaaPoista
 7. Teitkö sä siellä fasulla kakkuja vai oletko ns. itseoppinut?Mahtitaituri joka tapauksessa<3 Meidän neiti syntyi aikoinaan pyhäinmiestenpäiväna ja parit halloweensyntsät on vietetty,on ollu hämähäkkiä ja lepakkoa mutta kurpitsakakkua en ole kokeillut,pitäis varmaan,on niin hieno=D Ihanalta kuulostaa teidän hääpäivämeiningit!

  VastaaPoista
 8. Voi teitä kehujia, ihan punastuu. KIITOS kaikille.
  Sentimental journey: Mä kävin kattomassa sun blogin puolella, kyl oli makeet kynnet!!!
  Kirsi: Mä olin kahvileivän puolella, tein siis pullaa, viineriä, pasteijaa. Paitsi nykyään leipomoissa on "tekeminen" kaukana, kun kaikki tehdään koneilla. Itseoppinut olen kakuntekijänä, hurahdin täytskäreihin kun tyttö syntyi ja ite olen opetellut, välillä erehdyksenkin kautta.

  VastaaPoista
 9. Ompa upea kakku!!!
  Toivottelen teille oikeen ihanaa hääpäivää ❤

  VastaaPoista
 10. Ihan älyttömän hieno kakku :). Ei vaan minulta onnistuisi.... Hotellin aamupalat on ihania, vähän toista kun koti-aamupalat.

  VastaaPoista
 11. Ootpahan taitava kakuntekijä, vautsi!! Ihana kakku <3

  Mukavaa viikonloppua ja kivaa hääpäivää :)

  VastaaPoista
 12. Joo'o, yhdellä kädellä kakku joka itseltäni ei onnistuisi edes kolmella kädellä :). Kun on taito hyppysissä, niin tuloskin on upea:). Rentouttavaa hääpvreissua ja onnittelut!

  VastaaPoista
 13. Voi vitsit, että on hieno kakku! Kuola valuu täällä sitä ihaillessa:) Mukavaa hääpäivä-viikonloppua teille molemmille <3

  VastaaPoista
 14. Taas ihan älyttömän hieno kakku, ja vielä käsipuolena tehty! Onnellista viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
 15. Odotin juuri Halloween-ideoita, kun olen kutsunut naapurit aperitiiville kyseisenä päivänä.Kakkusi on AIVAN IHANA,mutta minulle mahdottomuus.En osaa leipomista enkä kakkulemista ollenkaan,vahinko,idea oli TOP.Onko muita ideoita varastossa,yksinkertaisempia ja vaikka suolaisia.MERCI!
  Kivaa WE.

  VastaaPoista
 16. PS.Onnellista ja rauhallista hääpäivää!
  Pikaista parantumista !

  VastaaPoista
 17. Marjori, yksi takuuvarma helppo, nakin kastaa ketsuppiin ja laittaa kynneksi mantelilastun, ja nakit lautaselle. Sehän on kuin katkaistu sormi :) Ja pelottava Halloween-herkku! elintarvikevärillä kun värjää tuttuja ruokia niin niistäkin tulee juhliin sopivia.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...