16.10.2011

Manse

Terveisiä Tampereelta!!!!!!!!!!!

Hyypiön Rouva vietti aivan mahtavan miniviikonlopun suomen Tampereella. Ennakkoon, virallinen hääpäivä on vasta ensiviikolla.

Suomi on pieni maa, samaan kaupunkiin sattui lapsuudenystäväni jopa samalle keikalle ja samaan hotelliinkin. Kiitos vielä kovasti Sara.

Keikalla oli pari muutakin, bongatkaa tämä punapää vasemmalta. NOT.

Keikka oli jälleen loistava, Amorphis ei petä koskaan.

Yövyimme Sokos Hotel Villassa, ja meinasin pudota perseelleni saavuttuani hotellihuoneeseen.



Eamesin RAR-keinutuoli, voi rakkaus <3 <3 <3 <3.
Tuo tuoli on suuri unelmani ja sen aion joku päivä saada. Mieheni pyöritteli päätään, ei voinut käsittää kuka maksaa 500 euroa tuolista, jossa on MUKAMAS epämukava istua...outo.
Tuo kokonaisuus on vaan ihana: valaisin, maalattu tiiliseinä, pöytä ja RAR.

Huone oli todella hyvällä maulla sisustettu, kylpyhuoneessakin ihana subway tile-laatoitus ja suihkuverho oli paksua kangasta. Väreinä tumma oil blue, valkoinen ja vaalea puu. Sisustussuunnittelijalle kyllä täydet pointsit.


Ennen keikkaa kävimme syömässä Ravintola Piazza Foodfactoryssä.



Kuva lainattu Jokikselta, kiitos! Oma kamera jäi jälleen kotiin.

Loistavaa safkaa muuten, ihania pikkutapaksia alkuun ja pääksi valitsin kuhaa paahdetuilla parsoilla, taivaallista. Harmi että aika ei riittänyt jälkiruokaan, paikassa sai koota oman jälkiruuan pikku jälkiruoka Tapaksista!!!

Lauantaina pyörähdettiin vielä Tampereen kirpputoreilla ennen kotimatkaa. Mies kiersi valittamatta mukana, ja harvoin on ollut mun kanssa kirppukierroksella :)

Oli viikonloppu niin täynnä lovee että nyt jaksaa taas ehkä hetken taas pakertaa tätä lapsiperheen arkea. Ihana irtiotto, hääpäivä pitäisi olla kahdesti vuodessa!!!

12 kommenttia:

  1. OUUU, teillä oli varmasti kivaa :O) Onnea hääpäivän johdosta <3!!! Munkin mielestä hääpäiviä sais olla enemmän vuodessa, on ne niin kivoja :)! Me oltiin Egyptissä (El Gounassa) viettämässä hääpäivää, tosin muutaman kuukauden viivellä, elämäni paras viikko oli se! Sit mulla on yks huono uutinen, kävin eilen siellä sisustuskaupassa ja menin ostaan sulle sitä suihkuverhoo, no tiiät varmaan kuin kävi?? Tyhjin käsin jouduin lähtee :O( puna-valkoisia ja sini-valkoisia olis ollut, mutta tiiän sut jo jotenkin, että kumpikaan niistä ei kelpaa! Voi että mua harmitti, metsästän sulle sen vielä jostain!!!! <3 <3

    VastaaPoista
  2. Oi, El Gouna. Jee me oltiin siellä ku Madde oli 8 kk, eli ööö.. 2 vuotta sitten, kääk, mihin tää aika menee.
    Mä arvasin että noin käy sen verhon kaa. Meinasin että Tampereen reissulla oltas käyty Tokmannissa mut en kehannu ehottaa miehelle että mennään koukkaa sitä kautta yhden suihkuverhon takia, hih. EIpä se mittään, yritän ettiä jotain samantyylistä täältä etelästä!

    VastaaPoista
  3. Niin muuten, piti vielä tää sanoa : meillä on just tollanen maalattu tiiliseinä kodinhoitohuoneessa ja rrrrakastan sitä yli kaiken ;)!!

    VastaaPoista
  4. Joo mä pistän kans zoomin päälle ja kyttäilen täällä "vähän pohjoisemmassa" sellaista, toivottavasti löytyy :O)!! Se on oikeesti hieno kun näkee sen ihan omin silmin, kuvissa ei näy sillee kun olisin halunnu.

    VastaaPoista
  5. Nyt oon kade siitä seinästä, se on niiiiiiiin makee. Hei kun sä Minna oot tuollainen tähtifriikki, eti mulle kanssa samalla edukas siihen verhoon stemmaava tähtimatto, hih.

    VastaaPoista
  6. Mee Jotexin sivuille, siellä on sulle sellainen, tiedän tältä istumalta sanoo <3!!!

    VastaaPoista
  7. http://www.jotex.fi/ListPage/Category.aspx?CategoryId=42642 Tässä jos kelpais, erikokoisina saa myös!!

    VastaaPoista
  8. Oi miten upeelta teijän Tampereen reissu kuulostaa! Oon ihan samaa mieltä, että hääpäivän pitäis olla useammin... ja rahaakin pitäis olla enempi, et vois joka kerta tehdä jotain tommosta. Meillä kans Ranskan pikavisiitti teki taas ihmeitä parisuhteelle... Kunnon lomamatkoista puhumattakaan!
    Mut just tän lapsiperheen arjen keskellä pitäisi useammin ottaa pieni irtiotto ihan vaan kahdestaan..
    Tommonen tiiliseinä ois ihana..... :)

    VastaaPoista
  9. Onnistuneelta kuulostaa hääpäivän vietto,lisää vaan lovettelureissuja niin arkikin maistuu makeammalta=D

    VastaaPoista
  10. Kyl kuulostaa hyvältä ja aattella et kaiken kruunas kirppari :)). Menee hyvin samallatavalla täälläkin ne reissut. Tästä tulikin mieleen etten ees muista milloin viimeksi käytiin hotellissa. Joskus kevällä flamingossa. Mutta sitä ei oikein lasketa ku on niin lähellä kotia :D

    VastaaPoista
  11. Minna, sä oot paras, just tollasia harmaapohjaisia tähtimattoja <3
    Ja ajattele, mä lupasin että tähtikuosi ei kotiudu tähän kämppään ikinä. Mikään ei ole niin varmaa että mun mieli muuttuu!
    Liisa: Vitsit kun olis vaan enemmän varaa harrastaa tätä. TÄmäkin minireissu söi meidän rahat totaalisesti, eikä päästy edes ulkomaille :(
    Kirsi: sanos muuta, mut jaksaa vähän aikaa katsella näitä itkupotkuraivareita.
    Maanvaiva: mut Flamingossa on ihana kylpylä, ja tietenkin just se lapseton puoli :)

    VastaaPoista
  12. Ihana reissu teillä takana <3 Tommoset irtiotot tekee kyllä niin hyvää :)

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...