17.10.2011

Talviteloille

Taisin saada enerigialatauksen Tampereen reissullani. Eilen urakoin ulkovaraston siistiksi, tai no, ei sitä siistiksi voi koskaan sanoa, mutta siihen kuosiin että sinne mahtui JOPA astumaan sisään ja lisätä hieman terassin kamoja.
Samantein laitettiin terassi talviteloille. Oli jo aikakin, mietinkin milloin varjo homehtuu tuolla sateessa ja ei ne mätänevät kesäkukatkaan purkeissa hivellyt silmää. Nyt terassi näyttää todella suurelta, vaikka oikeasti se pieni. Heh jätänkö ensikesänä koko terden kalustamatta niin johan on tilavaa :)

Etupihaakin vähän siistin paraatikuntoon.


Ylimääräiset vaunut, hiekkalelut, pyörät ja potkuautot on nyt varaston kätköissä. Sekä lisätty vähän lintuhäkkiä ja lyhtyä.

Tarkkasilmäinen kenties erotti seinällä jotain uutta. Jep, pelkkä talonumero näytti alastomalta ilman asuntomme kirjainta.Nuo on vinossa, kuten talon emäntäkin ikään.


Tänään aion kaivertaa Halloween-kurpitsaa, sopiva paikkakin löytyy tuosta etupihan kuolleen kellokanervan telineestä. Jos tänä vuonna ei lähtis käsistä, sen kymmenen kurpitsan sijaan vain yksi :)8 kommenttia:

 1. Komealta näyttää ja siistiltä! :) Olin itse samaisissa siivous ja talviteloille puuhissa eilen, josko edes vähän aikaa kestäisi järjestys...

  VastaaPoista
 2. Ei herranjesta sun kanssa, laittaisitko nyt vähän tulemaan tännekin päin sitä energiapiikkiä? Uuh, sama homma olis edessä, kun jaksas...

  VastaaPoista
 3. Pitäis ja pitäis.... Kalusteet on viety pois ja lyhtyjä on jo läjäpäin esillä. Yhtään asetelmaa ei ole vielä missään... pitäis ja pitäis...

  VastaaPoista
 4. Hyvä idea tuolle pullokorille! Mä olen sitä mieltä, että tavaroilla on hyvä olla järkevä tarkoitus. Muuten on kämppä täynnä tarpeetonta kamaa.

  Tuo kurpitsaukko on ihana. Onko se vaikeaa kovertaa? Teetkö sä siitä sisuksesta jotain syötävää? Mietin, että pitäiskö munkin kokeilla... :)

  VastaaPoista
 5. Jenni: Hyvä hyvä, nyt voi hyvillämielin talven tulla!
  Omppu: PZZZZZZ, enerialataus lähtetetty. Mulla sitä virtaa riitti eilen yläkerran putsaukseenkin, tamppasin jopa matot :p
  Irmastiina: Nautitaan tämä pieni hetki, kun se on vielä siisti. Odotappas kun lapset roudaa lelunsa ja rojunsa oven eteen, siisteys on mennyttä.
  Eskurin emäntä: nou hätä, vielä kerkee.
  Anne: joo niin mustakin! Kurpitsalyhty on aika helppoa tehdä. Ite olen tehnyt näitä vuosikaudet, joten ensalkajalle voi olla hieman hankalaa. Kannattaa kovertaa ensin kurpitsa tyhjäksi ja sen jälkeen tehdä sille naamanpiirteet. Sisällä on vain sellaista rihmastoa ja siemeniä, en käytä sitä mitenkään. Joku niitä siemeniä paahtaa ja kuivailee, mut itse en ole näin koskaan tehnyt.

  VastaaPoista
 6. Outi,et usko mutta olen ajanut kotisi ohi kymmeniä kymmeniä kertoja...Paras ja rakkain ystäväni meinaan asuu N27:)Tunnistin heti pihan kun näin kuvan.Ehkäpä turisemme joskus pihlla kun törmäämme samaan aikaan?

  VastaaPoista
 7. Karavaanari: Voi vitsit, maailma on pieni. Onko J:n äiti siis sun ystäväsi? Odotinkin kun olen aika avoin täällä netissä, ja kuvaan pihallakin aika rohkeasti (Yritän kyllä naapurit rajata pois) että milloin joku tämän tunnistaa.
  Mutta nyt tiedän minkänäköinen olet, niin varmasti moikataan kun nähdään!!!!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...