3.11.2011

Keittiön lamppu


Meillä on ollut keittiössä aito retroa vaiko vintageksiko sitä nyt nimitetään. No joka tapauksessa, aito 70-luvun tuote.
Aikoinaan tuli tuo valaisin hankittua Huutiksesta kun keittiön somisteet olivat siihen aikaan punaisia.
Nythän nuo värit ovat tyystin muuttuneet, joten ei tämä sitten millään sopinut enää paikallensa.

Muuton E27-lamppua olen kuolannut, mutta eihän köyhällä ole edes siihen varaa.Tyydyin siis halpaan kopioon, ostin tällaisen kangasjohtolampun Claes Ohlssonilta.Ostin sihen tuollaiset ison polttimon mutta kyllä petyin hieman. Tosi haalea valo ja lamppu oli ihan naarmuilla. Nooooh, eihän sitä halpakaupasta laatua saa. Itse valaisin on kyl kiva, johto oli vaan ihan julmetun pitkä joten se piti solmia oikein kunnon umpisolmulle.

11 kommenttia:

 1. No toihan on hauska.

  Iha välillä ottaa aivonn, kun kaikki maksaa nykysin mauttoman paljon!

  VastaaPoista
 2. Hyvä tietää et valo on haalea, katoin just samoja lamppuja ohlssonilla. Ajattelin et jos laittais 3 lamppua eri korkeudelle.

  VastaaPoista
 3. Heips, sen johdon pystyy ihan itse lyhentämään. Kivan näköinen valaisin mutta ehkä se on enemmänkin tunnelmavaloks tarkoitettu kuin yleisvaloksi. Luulen niin.
  Ekan kuvan jälkeen olin ihan varma että seuraavassa kuvassa punainen on sprayattu valkoiseksi tai harmaaksi. mutta yllätit;)

  VastaaPoista
 4. Ihan kivannäköinen lamppu, ainakin kuvassa. Naarmut ei onneksi näy näin kauas :)

  Valoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Toi uusi lamppu on kiva! <3 Sopii hyvin teidän köökkiin!

  Miten olisi muuten pesuainevaihtoehtona se lattianpesuaine ja lasinpesuneste tai kylppäriin tub & tile suihke? Toisaalta mä tykästyin kyllä kovasti siihen yleissuihkeeseen Go Naked, kun eilen hinkkasin keittiön kaapinovia sillä puhtaaksi... Toimivaa mömmöä sanon ma! =D

  VastaaPoista
 6. Minäkin olin varma että oot tuunaillu entisen=D Hyvin sopii uusi valaisin teille<3 Tuohon edelliseen postaukseen vielä,minäkin kävin Riikan postauksen lukemassa tai oikeastaan katsomassa,ihan tervetullutta vaihtelua kiiltsikoihin ja niin kovin tutun näköistä,tosin meillä tuo neiti alkaa olla jo siinä iässä ettei ihan pommi sen kämpässä räjähdä,minä oikeastaan itse sotken leipoessan enemmän,mikä muuten onkin se leipomisen ainoa ikävä puoli=D

  VastaaPoista
 7. Hauskan näköinen! Tuli vaan mieleen että olisiko tuon johdon voinut solmia tuonne valkoisen "kuvun" sisälle?

  VastaaPoista
 8. Eikun se jutun juuri oli että tosta pitkästä johdosta sais kivan solmuhässäkän. Mun solmusta tuli vaan vähän liian sykerö.
  Hah yllätinpä teidän, jotain uudistusta mihin ei kuulunut maalausta :=)

  VastaaPoista
 9. toi punainen lamppukin on esineenä kyllä vinkeä.
  valoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Sopii teille kyllä paremmin kuin vanha :)

  VastaaPoista
 11. Harmi kun täällä pikkupaikkakunnalla ei ohlsonia, "vai mikä se oli", ole. Blogeissa on aika useasti kaikkea ihanaa mikä on löytynyt sieltä. Pitääpäs joku kerta poiketa sellaisessa, kun isolle kirkolle pääsee. :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...