30.11.2011

Kuollut kulma

Meillä on ihan hitsin ongelmallinen keittiö. Se että on pieni ja vähän säilytystilaa niin keittiössä on myös tosi ärsyttävä kuollut kulma.
Taas olen siivonnut ja siirrellyt tavaroita tasoilla enkä pääse puusta pitkälle.
Kuollut kulma jää viimeisimpään nurkkaan jääkaapin taakse.


Siellä säilytetään mm. hiilihapotuskonetta, kahvinkeitintä ja on puhelimen latauspisteenäkin.Onko teillä samanmoista? Olisi kiva kuullat miten joku muu on ratkaissut tällaisen tyhmän tilan.
Teillä kun on itsellänne mahtavia keittiöitä ja kaikenlaisia ideoita!


Kuvat on pimeitä kun Hyypiön rouva konsanaan. Pahoittelut. Ulkona on pimeää kuin ydinlaskeuman jäljiltä!!!

6 kommenttia:

 1. Mikä tuossa on se ongelma? Tuollaisiin kulmiin on just sopiva laittaa isot vempaimet, kuten kahvinkeitin ja vedenkeittimet yms. Vesipistekin vieressä. Musta tuo on hyvin ja toimivasti laitettu tuo kulma. :)

  VastaaPoista
 2. Kuolleessa kulmassa on vikana että se näyttää nyt romupisteeltä. Siinä on niin helvetisti tavaraa että AHDISTAA. No toisaalta mihin mä noita muuallekkaan laittaisin, ja sitten sehän jää jääkaapin taa, että sitä ei näe muualta keittiöstä :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on edellisessä elämässä ollut tollainen nurkka keittiössä.. tosin, silloin ei sisustaminen kiinnostanut mua yhtään..
  Mutta ihan samalla tavalla siellä oli kaikki kahvinkeittimet sun muut.
  Aika vaikeeta.. laittaisin ehkä jonkun hienon isomman laatikkon sinne, jonne vois heittää kaikkee roinaa..
  Vanha puulaatiko vaikka :P

  VastaaPoista
 4. Meillä on samanlainen, joka on vielä pienempi. Toisella puolella on astianpesukone (joka on ergonomisella korkeudella) ja toisella tiskipöytä. Tilan koko on 38*60cm eli ei minkään kokoinen. Meillä siinä lojuu molemmat puhelimen laturit, lasipurkki (konetiskitabletit) ja (ei kerrota kellekkään) mun sätkävehkeet. Oon monesti ärsyyntynyt tuosta tason pätkästä, johon ei mitään mahdu, mutta kuitenki se on siinä! Jotain kivaa siihen vois tietty laittaa, mutta ei se näy mihinkään :o(.

  VastaaPoista
 5. meilläkin on kuollut kulma...tosi pieni sellainen, pidetään siinä leivänpaahdinta, veitsitelinettä ja leikkulautaa...eli kaikki rumat jutut ;)

  VastaaPoista
 6. HEI Sama mulla, siitä löytyy kahvin keitin, limpsakone, ratio, vaaka, lamppu, eli se on aika iso ja aina sekasen näkönen, en vaan saa siitä hyvännäköstä.
  Miepä jatkan kierrosta täällä Hyypiössä....

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...