21.11.2011

Pupulamppu

Puoltoista päivää blogihiljaisuutta takana.
Vietimme ystävien kera gourmet-kerhoiltaa taasen...ja jotenkin kummasti ruokaviinien kera tuli tyhjennettyä neljään pekkaan Grappa-pullollinen. Voin vaan sanoa, että pienten lasten vanhempien tulisi lailla kieltää humalaan asti juominen, eilispäivä oli jotain aivan järkyttävää. Eipä ole aikoihin tullut sammuttua kenenkään sohvalle.... mutta ei siitä sen enempätä.


Meillä tyttö täyttääpi pian kolme vuotta. Ja nyt vihdoin ja viimein olemme saaneet hänet nukkumaan omassa sängyssään! Yipiaa yeah hurray! Nyt sitten ajankohtaiseksi tuli yövalon osto.
Olen kuolannut tuota Design House Stockholmin Block-valaisinta jo hyvän aikaa, mutta jostain kumman syystä, eipä ollut ylimääräistä 170 eguraa laittaa lamppuseen, tulin valinneeksi jotain ihan muuta.

Mutta söpöhän tämä on, täytyy myöntää.




Lampun olin tilannut jo jonkinaikaa sitten, mutta nyt vasta saapui, mutta oli kyllä odotuksen arvoinen. Lamppuni hankin Santikin putiikista. Vielä jäi vähän kaivelemaan, kun näitä yölamppuja oli myös kärpässienen muotoisena, se olisi kanssa aika söpis, eikö?

18 kommenttia:

  1. Mä taas olen kuolannut nimenomaan tuota pupulamppua, se on kyllä todella söpö. Mä en löytänyt sitä tuolta Santikin puodista..? Mitä se siellä maksoi? Kaunis pieni elämä-puodissa on ainakin aika kallis..

    VastaaPoista
  2. Santikillä tämä oli ennakkotilattavissa oleva tuote. Käyppä Santikin Facebook-sivulla.
    Tämä kyseinen lamppu oli tosi halpa, olen sitä kallista kuolannut itekkin ja olin häpi häpi kun tämän löysin, tämä kun kustansi vain 12.50 €.

    VastaaPoista
  3. Ai se olikin tollanen patterilamppu. No voi höh. Mut on se suloinen!! Me just eilen laitettiin tytön huoneeseen sellaset lammas-talvi/jouluvalot, siis ketjussa lampaita. Ihan hyvä yövalo sekin, tarpeeks himmeä.

    VastaaPoista
  4. Mä olen kans sitä Heicon pupulamppua havitellut. Kallishan sekin on. Tuo Block meillä on olkkarissa tunnelmavalona, ja se on kyllä mun mielestä lapsen yövaloksi liian tehokas. Toi pupu on söötti :)

    VastaaPoista
  5. Tönöttääpäs nätti pupunen siellä! Mua harmittaa noissa patterijutuissa se patterienkulutus. Tuntuu ett saa olla vaihtaas kokoajaan. Nyt onkin kyllä tuo joulutähti vienyt yövalon virkaa. Ja hei, meillä on vanhempi eskarissa ja yöllä , edelleen, könyää meidän sänkyyn. Aamulla testosteroni kirvelee silmiä kun ukkeleita sänky täynnä. Mutta niin ihanaa :D

    VastaaPoista
  6. Heips! Onni suosi sinua lauantaisessa arvonnassa, heitätkö vielä postiosoitteesi --> sentimjourney@hotmail.com. :)
    t. Kaisa Sentimental Journeysta

    p.s. tsekkaa postaus lauantailta. :)

    VastaaPoista
  7. Mä ostin sen Heicon pupulampun lapsille, se odottaa tuolla kaapissa jouluaattoa. Haluaisin vielä sen säästöpossu-pupun lampulle kaveriksi.
    Tuo pieni lamppukin näyttää niin suloselta!

    VastaaPoista
  8. Mä meinaan kans tilata pupulampun kunhan ensin keksin paikan sille ;) Tuo pupu sulattaa sydämen <3 Kurkista blogiin,i herkkumuffari sulle jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti olosi on jo parempi.:)
    Pupulamppu on söpönen ja pikkutytölle varmaan mieleinen.

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana pupulamppu!! <3 meillä tykätään ihan hirmuisesti pupuista, olis varmasti mieleinen meidänkin pojalle :)

    VastaaPoista
  11. No toihan on todella suloinen, pitäis varmaan itsellekin... elävää ei voi enään ottaa allergioiden takia, joten mä haluun tollasen söpöläisen. (Isäntä vois kyl vähän vilkasta oudosti emäntää) ;D

    VastaaPoista
  12. kiva lastenhuone ja koti sinulla.
    en olekkaan löytännyt blokiasi ennen,joten koko päivä mennyt sitä tutkiessa,erityisen mieleeni on noi sinun tuunauksesi jotka on itselläkin lähellä sydäntäni...pitää oikein nyt tallentaa sivusi jatkoa varten.
    tutkimista pisaa viellä loputkin päivää...terv.mamma 57v.joka rakastaa kanssa tuunausta ja sisutamista.

    VastaaPoista
  13. Ja hyi Sua ku menit sammumaan! :D
    Nuei! Mäkin sammuin perjantaina.. mutta omalle sohvalle.. :))

    VastaaPoista
  14. Ihana! Olen kuolannut meillekin tuollaista pupua...

    VastaaPoista
  15. Kerrassaan suloinen pupu :) Kelpais tännekin!
    Kärpässieni olis kyllä varmasti aivan ihkis myös ;)

    Kerrankos sitä...täytyyhän sitä välillä vähän "nollata" pääkoppa, mutta vähintäänkin pitäis hommata lapsukaiset seuraavaksi (kahdeksi??) päiväksi mummolaan hoitoon, että sais sitten hoidettua itsensä juhlintojen jälkeen taas kuosiin, heh ;D

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...