25.11.2011

Tyttömäinen kakku

Työkaverini tilasi multa kakun. Piti olla oikein tyttömäinen kakkujen kakku, jossa olisi gerberoita päällä. No sehän passaa, sanoin minä.




Ja tyttömäinen kakku ei voi olla muuta kuin pinkki, eix niin? Kukat sentään ovat punaiset jotta erottuvat kakun päältä.
Taas toteutus ei sujunut kuin halusin, tähän olisi kiva sellainen nauha ympärille missä olisi rusetti. Joten rusetti laitettiin sitten kakun päälle. Aika nääs loppui kesken, kun samalle aamupäivälle kakunteon lisäksi osui kerhoilu sekä lasten parturikeikka.
Meidän lähikaupassakaan ei ollut mun käyttämää marsipaania, joten ostin toisen merkkistä...ihan rakeista jälkeä tuli, en tykkää. Tasapainottaakseni sitä sudin päälle Ivory-väristä glitter tomuväriä mutta näissä kuvissa se ei oikein näjy, harmi.

Nyt sitten rypistellään ilta loppuun asti, mies läksi bilettämään pikkujouluihin joten työntäyteinen ilta edessä.
 




Mutta käyttäkäähän tytöt kermaa, se VIRKISTÄÄ mieltä. (kotiliesi v. 1963)

12 kommenttia:

  1. Kaunis on kakku kyllä minun mielestä :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana, söpö ja niin kaunis kakku <3
    Maistan sitä näin virtuaalisesti *nams* joo, ihan täydellistä ;O) ;D

    VastaaPoista
  3. Onpa hieno kakku, vau!! Olet aikamoinen taituri marsipaanin kanssa! :) Itse joskus koitin myös vääntää jotakin kakun päällistä ja koristetta marsipaanista, mutta ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä... :D Ehkäpä jatkan harjoittelua. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Oooi! Sultahan mä sit kysynkin neuvoa kun seuraavan kerran mietin noita päällyste juttuja. Koska mä en vaan uskaltanut pilata lasten synttärikakkua kokeilemalla marsipaanipäällystettä. Ei se kreemikään tosin onnistunut ollu.

    VastaaPoista
  5. Siis kiitokset veri meni teille kaikille.
    Minna: tietty mun kakut on täydellistä ;) Ei vaan, mut baileysmousse suklaapaloineen on jotain niin toimivaa vaan kakunvälissä.Harmi etten päässyt maistiaisille.
    Pinkki työhuone: nou hätä kato, näissäkin hommissa harjootus teköö mestarin. Eikun vaan harkkaamaan.
    Sanna: ain saa kysyä. Mun "salaisuus" on että kun teen näitä massalla päällystettyjä kakkuja, sekotan puolet marsipaania ja puolet sokrumassaa. Tulee jotensakkii kestävämpi, lue, saat sen massalevyn ehjänä kakunpäälle :)

    VastaaPoista
  6. Kylläpä oletkin taitava kakun tekijä, aivan ihana kakkun. Tyttöjen kakku.!

    Mukavaa viikoloppua sulle.

    VastaaPoista
  7. Kauniilta näyttää:) Marsipaaneissa ja sokerikuorrutteissa on kyllä kovasti eroa merkeistä johtuen.

    VastaaPoista
  8. Tosi sievä ja söpö tyttömäinen kakku :) Glitter näkkyy vähän paremmin ko kattoo isompana kakkukuvvaa, siis painaa kuvan päältä :)

    VastaaPoista
  9. Wauu! Oot kyllä tosi taitava. Ite en oo tehny marsipaanista kun pienet nallet kakun päälle. ja nekin vaan silleen pipari tyyliin eli kaulin levyks ja painoin muotilla :DD heh.
    Näkyy muuten pikkasen tuota Glitteriäkin. Oikein ihana pinkki kakku :)

    VastaaPoista
  10. Hitsit, jotku osaa! Mä en oo ikinä kovin hyvä ollut nuossa jutuussa. Mutta tuo on kyllä ihan täydellinen mun makuuni :)

    VastaaPoista
  11. O'ou..ja paineet senkun kasvaa tiistain koitosta kohden.. Ihana kakku!
    Oon kyl jo tavallaan päättänyt laittaa varman päälle ja kuorruttaa muumikakun ihan vaan kermalla. Väliin vadelmakermarahka.. Toinen täyttis onkin suklaatuorejuustoinen.. Mut voi olla juoksen hakemaan valmiskakkuja viime hetkellä..kuten viime vuonna heh ;D

    VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...