13.12.2011

Foto ois kiva

Muistatteko teininä ne Suosikin kirjevaihtopalstan ilmoitukset, lopussa p.s foto ois kiva :)
No nyt se Foto on kans kiva. Meinaan Ikean Foto-valasin.


Olen kyllästynyt tähän romanttiseen kauteen, ja kattokruunut saa lähteä. Olen miettinyt tuota Fotoa toisen kruunun paikalle ja pitihän se viime viikolla vihdoin Ikeasta ottaa mukaan. Päätöstä auttoi se, että hyllyssä oli tasan 3 valaisinta.
Sohvalla jotain uutta.. Juu-u, kiitos ihanalle Minnalle  joka vastasi tähtipeitto-huhuiluuni ja hankki ne minulle. Kiitos HURRRRRRJASTI.
Nyt tuo toinen kruunu pitäisi korvata toisella valaisimella. Toista Fotoa ei voi ottaa, koska se kohdistaa valon suoraan alas. Joku spottivalon tapainen sen pitäisi olla, joka jakaa valoa ympäri huonetta, mutta kun kaikki spotit on niin rumia. Etsintä jatkuu...


Kuvassa meidän pieni tumppukäsi, siteitä täytyy pitää huomiseen asti. Se onkin saavutus, nytkin ne on sidottu laastariteipillä kiinni että niitä ei revittäis irti!


Täytyi muuten ekaa kertaa pitää koristeeksi ostamaani roikkavalaisinta päällä. Siis aivan JÄRKYTTÄVÄN pimeetä, on jo päivä ja ulkona on kuin kellarissa!!!!
Tahtoo VALOA!!!!!

17 kommenttia:

 1. Mitäs Sä niille romanttisille valaisimille nyt teet?? :P

  VastaaPoista
 2. Makkari säilyköön vielä romanttisuus-soppena, toinen kruunu män sinne ja kun löydän uuden valaisimen niin toinen seuraa perässä!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset, kello tuli perille ja koristaa nyt keittiötä :)

  VastaaPoista
 4. Nythän teidän olkkari näyttää tooooosi hyvältä ;O) Paketin hain äsken ja KIIIITOOOS, aivan mahtava jutska sieltä paljastui, meillä ei ollutkaan kyseistä ja se piti mennä ostaan tänään, eipä tarvi ;D Kiitos ihana Outi tuhannesti <3<3!!

  VastaaPoista
 5. Hei jeeee kun sait tähtipeitot! Hyvältä näyttää ja foto on kiva ;)

  VastaaPoista
 6. Veit sanat suustani - Foto olis tosiaan kiva!!! Ko. tekele on ollut ostoslistallani Ikean esitteen ilmestymisestä asti, mutta joka kerta kun olen Espoon kaupassa käynyt, on Foto-hylly ammottanut tyhjyyttään, siis mustien osalta (muita värejä tietenkin löytyi). Haluisin ton valaisimen ruokapöydän ylle. Jaksaiskohan raahautua Ikeaan. Hmm.

  VastaaPoista
 7. New england rose: kannattaa kattoo Ikean sivuilta varastosaldo ennenkuin menee. Mä opin tämänkin kantapään kautta kun aina ne mitä hain, oli hyllystä loppu :)

  VastaaPoista
 8. aika makeet lamput sekä nuo industriaalit että kruunut1 :D ja joo- mä just mietin viikolla että ennen oli monessa lehdessä kirjeenvaihtopalstoja! ei oo enää. jotwenkin se olisi kivempaa kuin s-postit tai muut :D :D

  VastaaPoista
 9. Iihanat tähtitorkkujutskulit! Ooksäki joku jenkkifani hä?! ;)
  Vitsi toi lamppukin on kiva, mä tässä just oottelen kans yhtä valaisinta.

  VastaaPoista
 10. Ihana valaisin <3 meillä on tulossa samantyyppinen työhuoneeseen, hieman pienemmässä koossa ja harmaana. Mii laik <3

  VastaaPoista
 11. Juu, mie kyllä muistan ne Suosikin palstat, foto ois kiva :D :D Ei yhtään niinku ulkonäöllä oo merkitystä teini-iässä hihi :D

  Ja tuoki foto on kiva :)

  Teillä on muutenki tosi kivan ja kauniin kotosan näköstä :) Ihania kaikkia yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 12. Hyvä että sait tähti-torkut. Minna on kyl ihan superi kun se aina auttaa meitä "hädässä" olevia. Mullekin surrautteli pykkipussit ja vaikka mitä.. =D

  Toi foto-lamppu on kans kiva, soppii teille kuin nenu nassuun! ;)

  Mä olen laittanut Suosikin-palstalle kaverinhaku ilmoituksen ja lisäsin siihen loppuun juurikin tuon "PS. foto ois kiva". HIH =D Mä en kyl saanu sillon yhtään kirjekaveria... HÖH! ;)

  VastaaPoista
 13. Voi viideo, miten on kivat noi tähtipeitot sekä Foto-valaisin! Mä oon muutes huomannut, että alkaa vissiin pikkuhiljaa multakin tää romanttinen kausi hiipua.. ja industrial miellyttää enemmän. Hidzi sentään, ja just kun alan saada valmiiks tätä kämppää.. =D

  VastaaPoista
 14. Kuule, mikä oli sen kangasnettikaupan nimi, jossa oli sikalaaja valikoima?

  VastaaPoista
 15. Kristi, jos sä sitä Sakulaista puljua tarkoitat, niin sehän oli http://www.kangastori.com/

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...