22.12.2011

Joulu(?)makkari


Ny sitä tuli. Ihan vähän mut kuitenkin. Joka sulikin jo poijes mut on sentään maa huurteessa.

En tiedä tekeeko makkarista jouluisen yksi kämänen tähti???
Siirreltiin kuitenskin parii kalua tuolla makuukammarissa noin puoltoistakuukautta sitten. Siitä asti on pitänyt käydä kuvailemassa mutta kun kyseinen huone on aina ihan myllerryksen kourissa.
Eilen sain siistittyä pyykin kaappiin, telineen  kasaan ja kerrankin oikke petasin sängyn ja pistin kuvaamisen kunniaksi oikeen päiväpeitonkin, enks ookkin raju?

Tässä tämä kuvapläjäys. Yrittäkää nauttia oudoista kuvakulmista. Huone on niin perseen mallinen että jouduin vääntäytymään aivan ihme asentoihin kuvatessani sitä.

OveltaTässä se joulusuus, yksi itse askarreltu kämänen tähti. Mutta hei, tuo verho on kirpparilöytö!

Sit sinne askartelunurkkaukseen päin. Ovi on muuten vaatehuoneeseen.

 Mullako fetissi kynttilänjalkoihin, ei pidä paikkaansa!!Ja askartelunukkaukseen kun kurkkaa oikein hyllyn taa, todellisuus paljastuu ja tämä kaaos tulee esille.

Eiks ookkin reppana. Ite väännetty joo rautalangasta. Mut pysyypä nauhakerät kuosissa.


Muut langan- ja nauhanpätkät löytyy spagettipurkista.


Järjestin lokerikkoon napit siististi omiin lokeroihinsa. 


Että semmonen makuusoppi.

8 kommenttia:

 1. wou!! tuollainen oma askartelunurkkaus olisi niin UNELMA!
  mulla kaikki tarvikkeet yhdessä jättipahvilaatikossa ja aina se mitä tarvin, löytyy sieltä pohjalta... joten se laatikkokin on pikkusen mullinmallin aina!!

  VastaaPoista
 2. Vähän teillä on iso makkari verrattuna meidän koirankoppiin! en käsitä miksi uusissa taloissa makuuhuoneet tehdään niin pieniksi.. haaveena olisi itsellekin askartelunurkkaus, sulla on ihana sellanen<3 ja hei, käys kurkkaamassa mitä tein tosta rakkaus-tapetista, sopisi teidänkin makkariin, tai kämppään :)

  VastaaPoista
 3. Oijoi!!! Askartelunurkka! Itsekin olen tässä todennut makuuhuoneessa olevan ihan pikkuisen tilaa, löytyisipä sinne ihana työpöytä, semmonen täydellinen vaan. Ihan vaan minulle ja ompeluksille ja muille laadinnoille.

  Minä olen itseasiassa rauhoittanut makuuhuoneen joululta. Siellä on kaksi lumitähteä, ei muuta. Paitsi tietty äidin joululahjajemma.... :>

  Hauskaa torstaita sinne teille kauniiseen kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana makuupaikka! Oma on niin ei-valmis aina! :)

  VastaaPoista
 5. Oikeinhan hyvältä siellä näyttää!! Askartelunurkkaus on kyllä ihana ja varmasti oikeinkin toimiva - ainakin siltä vaikuttaa hyvä järjestyksesi. Ja turha väheksyä mitään itsetehtyjä juttuja. Mm. ikkunatähtikin ikkunassa ihan mahtava!! :)

  VastaaPoista
 6. Siis TOSI KIVA, KÄTSÄ askartelusyvennys. Kiva kun on kaikki tarosalla...et tarvitse sängyn alta etsiä niitä lukuisia laatikoita ja levitellä ympäri huushollia.

  VastaaPoista
 7. Piti tulla kurkkimaan noi sun kirjaimet. Kivalta näyttää! Meillä on noi samat rusetti tyynyliinat =)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...