19.12.2011

Joulurieha

Kävästiin muksujen kanssa Kampin jouluriehassa.
Viihdyimme ulkona karseessa koiranilmassa peräti 10 minuuttia ennenkuin täytyi jo lähteä kauppakeskuksen puolelle lämmittelemään. Olipa reissu ja mitä paskin keli.
Mutta turha reissu ei jokatapauksessa ollut.
Nähtiin meidän idoli.

Bongasin sieltä myös mulle jotain. Ständi möi fudgea miljoonassa eri maussa, meinasin seota. Tuli ostettua puolikiloa herkkua ja tuhosin ne kahdessa päivässä. Röyh.Kamppiin oli tullut uusi lastenvaateliike, johon olin voittanut 15 euron lahjakortin. Kiva liike, jossa hieman erilaisia kuoseja vaatteissa. Kummipojalle tuli ostettua paketti. Ja samalla törmäsin "the joulumekkoon". Tämä oli saatava meidän tytölle, aivan järkky ihana.
(Näkisin tällaisen mekon Miia teidän Avalla, hih)Kuvat ovat pimeitä eikä anna oikeutta mekolle!!!
Hei, miksi aikuisille ei ole tällaisia :) Kun kerran niitä järkyttäviä One Piece-potkupukujakin nykyään valmistetaan aikuisille, YÄKS!!!!!!!

7 kommenttia:

 1. Nyt vaan itse väkeltämään mekkosta itselle kieli poskessa, kyllä se ainakin seuraavaksi jouluksi ehtii. ;O)

  VastaaPoista
 2. IIIIIIIIIKKKK miten ihana mekko! Mun täytyy pikimmiten lähteä Kamppiin katsomaan vieläkö niitä on jäljellä... <3 <3 <3 Ja tähtiä tietysti, ei sellaista voi ohittaa *tirsk* ;)

  VastaaPoista
 3. Nätti tähtimekko!

  REPS* Potkupuku :DD Äläpäs ny hauku siellä haalareita, mä haluun just sellasen rennon lököasun itelle :D

  VastaaPoista
 4. ihana mekko:)<3 joo..mä en ostais itse itselleni sellasta potkupukua :D

  VastaaPoista
 5. Minä hamstrasin myös noita jumalaisen taivaallisen hyviä fudgeja syksyllä ruoka- ja viinimessuilta Messukeskuksesta. Siis ihan "vain muutaman" ostin... :D Näyttää tekstit yms. samalta, niin on varmaan sama firmakin. Hyviä olivat joo!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...