25.12.2011

Säilytysongelma

Joulupukki pisti uuden ongelman. Nyt tarvitaan olkkariin jotain tyylikästä säilytystilaa leluille. Niitä kun on siellä täällä Componibilissä, ompelupallissa....

Nyt vinkatkaa, armaat kanssasisareni, miten teillä säilytetään leluja?

Ikeassa oli rasiaa jos jonkinlaista, tyylikkyydestä puhutaan sitten eri lauseessa.

Kassett-laatikot on kokeiltu ja ne eivät kestä näiden termiittien käsittelyssä :(

Onneksi Legolla on kauniita legonsäilytyslooria, niitä pitääkin hakea yksi lisää!

9 kommenttia:

 1. Meillä ei lapset säilytä leluja olohuoneessa, satunnaiset lelut joutaa melkoheti takaisin lasten huoneeseen... ;)

  VastaaPoista
 2. Enpäs ole nähnytkään tuollaista legolaatikkoa, lapset, kun ovat jo aikuisia.
  Aikanaan lelut olivat meillä lasten huoneissa.

  Tunnelmallista joulupäivää <3

  VastaaPoista
 3. Itse suosin myös linjaa: lelut lastenhuoneeseen. Tosin ihan pienten kanssa se ei onnistu, koska on pystyttävä valvomaan pienokaisten touhuja omien töiden lomassa.
  Olen ostanut leluille Smartstoren läpikuultavia muovisia laatikoita, jossa kansi suljetaan molemmista päistä erillisillä klipsellä. Ne saa hyvin päällekkäin ja on kätevä kantaa sinne, missä milloinkin leikitään. Säilytys on sitten lasten sänkyjen alla ja komerossa pinossa. Ei nekään esteettisesti niin kauniita ole, että viitsisi olkkairin nurkassa aina säilyttää.
  Olohuoneessa, jos olisi tarve jatkuvasti lelusia pitää saatavailla, hommaisin arkun, joka menisi samalla istuimena/apupöytänä. Tai korvaisi sohvapöydän.

  VastaaPoista
 4. meillä on kanssa lastenhuoneessa sieltä kannetaan sitten sellaisissa rottinkikoreissa olohuoneeseen. Joskus saattaa olla päiviäkin olkkarissa.

  materiaalin kanssa kandee olla tarkkoja, osasta karisee helposti, meillä tosin ei ole rikkoutunut.

  esim:
  http://www.estacasa.fi/product_details.php?p=1696

  http://elamaajaunelmointia.blogspot.com/2011/02/paivapeitot.html

  http://www.google.fi/imgres?q=valkoinen+rottinkikori&um=1&hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla:fi:official&biw=1366&bih=638&tbm=isch&tbnid=ZEP2IhuF21hTvM:&imgrefurl=http://lumikki-85.vuodatus.net/blog/category/Sisustus&docid=2HaH5qgMxsswVM&imgurl=http://mediaserver-2.vuodatus.net/g/6/63472/1251554754_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg&w=360&h=480&ei=Tin3TsKZI8z24QTHz72NCA&zoom=1&iact=rc&dur=265&sig=101085156287116991120&page=2&tbnh=135&tbnw=101&start=19&ndsp=21&ved=1t:429,r:4,s:19&tx=40&ty=91

  VastaaPoista
 5. Meillä on pari noita ikean laatikoita vihreänä kannella joita tuossa ekassa kuvassa on, sitten on yksi rottinkinen laatikko. Aika vähän loppuen lopuksi meillä edes on leluja, olen huomannut että mitä vähemmän sen parempi. Vain ne joilla oikesti leikitään, autot, uuni tarvikkeineen, legot, lääkärikassi, työkalut... Liika on liikaa jopa lapsille.

  VastaaPoista
 6. Kiitos nopeasti vastauksista. Meillä tuo lastenhuoneessa pelkästään säilytys ei onnistu, koti kahdessa kerroksessa ja päivisin olemme alakerrassa, lastenhuone ylhäällä.
  ROttinkikorit kokeiltu, hajoavat, ei hyvä. Isoa arkkuakaan voi ottaa pöydäksi huoneen pienuuden takia. Ehkä sitten kallistun muovisiin kannellisiin laatikoihin, ne voi vaikka piilottaa portaiden alle.

  VastaaPoista
 7. Meillä oli entisessä kodissa sama ongelma. Kun lapset on pieniä, ja varsinkin jos asunto on kaksikerroksinen, niitä leluja vain on pakko säilyttää myös olkkarissa. Itse ostin JYSKistä sellaisia mustia keinonahkaisia laatikoita, joissa on kansi. Ne on tyylikkäitä ja niitä voi sitten vaikka pinota kaksi päällekkäin.

  Tässä kuva http://www.jysk.fi/210/232/1994000/a/catalog Satuin ostamaan niitä just alesta, maksoi kympin kipale, not bad.

  VastaaPoista
 8. Noi legolaatikot sopisi hyvin varmaan just lastenhuoneeseen, mutta miten olisi olkkariin joku valkoinen arkku, sellainen hieman vanhemman näköinen? Se saattaisi sopia teille. :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...