20.12.2011

Vuosi elämästäni

Sisustukset ja kodit muuttuvat kovin yhdessä vuodessa. Reilu vuosi sitten innostuin sisustuksesta tosissani ja olen saanut vuodessa aikaan jos jonkinmoista. Ja omasta mielestäni hyvään suuntaan ollaan menty.

Tämä on otettu reilu vuosi sitten kun joulukuusi kannettiin sisään. Vitriini on vielä öklöttävän kirsikkainen ja järjestys ihan toinen.


2010

2011

Viikkoa edelliskuvaa myöhemmin vitriinikin on jo maalattu mutta kylläpä seinä näyttää riisutulta? Työpöytäkin oli vielä olkkarissa.

2010
2011

Hmmm ehkä olisi aika karsia hieman tavaraa..mut mä luulin jo tehneeni sen :)

Oottakaa vaan jos näkisitte 2000-luvun alun sisutukseni, tummansinistä ja kirsikkapuuta....huh ehkä säästän teidät siltä silmäoksennukselta!!!

8 kommenttia:

 1. Haahh.. me ollaan oltu samiksia. Mullakin joskus (n 5 v sitten) oli kirsikkaa ja sinista.. Sininen oli sohva.. Kunnon öklä!! :DD

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää muutos!:) Ole onnellinen, minä katsoin vuosi sitten otettuja kuvia ja en ole lainkaan varma, onko muutos mennyt parempaan suuntaan vai ei!:D Ja minäkin olen ollut samis, minullakin on ollut kirsikkaa ja tumman sinistä jokunen vuosi sitten!:D

  VastaaPoista
 3. Muutosta tullut positiiviseen suuntaan, ei aiempikaan kyllä kovin paha ollut :)
  On se jännä miten sisustusmaku voi muuttua. Me muutettiin vuosi sitten sitten omakotitaloon, ja sen myötä meni sisustuskin osittain uusiksi. Ja kas kummaa, kun uudessa kodissa suurin osa pinnoista oli valkoista niin minä, joka olin aina vannonut etten hurahtaisi siihen väriin niin nyt se onkin lempparivärini :D Paljon ois sellaista minkä tekis mieli uusia, mut lompakko ei vielä anna myöten. Pikku hiljaa :)

  VastaaPoista
 4. jeps, sinistä sohvaa, kirsikkapuuta ja kaikkea muuta tyylikästä on meilläkin ollut... aika aikansa kutakin! ;)
  hyvältä teillä nyt tosiaan näyttää!
  mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 5. Samma! Kirsikkaa..pyökkiviilua..tummansinistä..keltasta..
  Kyllä voit olla tyytyväinen muutokseen!

  VastaaPoista
 6. Oikeesti, laita joskus vanha kuva! Kiva nähä ettei oo ainoo joka joskus teki outoja ratkasuja! :)

  VastaaPoista
 7. Meillä oli yhessä vaiheessa melkein kaikki sinistä,matoista astioihin ja kaikenlaista siitä väliltä,sinikeltaiset sifonkiverhot pisteenä iin päälle=D Niin se maku muuttuu ja hyvä niin,sehän on tän blogien lukemisen yks parhaita puolia,siis nähdä niitä muutoksia ja tajuta ettei tartte käyttää ziljoonaa ekee niitä muutoksia tehdäkseen=D Sun koti on kaunis<3

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...