21.1.2012

Pellava vasten pyllyä

Olen ollut kyllä sitä mieltä, että meille ei tule pellavalakanoita. Kuvissa näyttävät ihan kivalle joo, mut pellava ajatuksena pyllyä vasten...hrrrrr, karheaa hiekkapaprua.

Mulle kävi sitten niin että Herra Maukkala päätti mun puolesta. Sain väärin toimitettuna paketin mukana pellavapussilakanan ja hetken mietittyäni ajattelin sittenkin pitää ne!!! Ajatus pellavan lisäksi että meillä olis yksväriset lakanat ja vielä valakoset...kääk, ihan ko hotellissa???

No sinne sänkyyn ne eilen petasin!Eka yö on nyt nukuttu, ja joo, olihan ne karheet. Mut toisaalta, niin on ollu karheet myös ne halpislakanat mitä joskus Ellokselta olen ostanut. Nyt toiveet on korkeella, että näistä tulee jotkut megamukavat kun näitä muutaman kerran pesasen!!

Rinsessa selvis ekan yön ilman hiertymiä ja avohaavoja eikä sitä hernettäkään tuntunut patjan alla!

10 kommenttia:

 1. Koskahan maukkalasta joskus tulisikin kerralla kaikki ja vielä oikeat tuotteet :D

  VastaaPoista
 2. Valkoiset ja pehmoiset vuodevaatteet tuo niin hotellin mieleen <3 Onko teillä kuivausrumpu? Semmoisessa noi voiski pehmetä hiukan. :)

  VastaaPoista
 3. Pellava menee kasaan rummussa, joten suosittelen itse että kuivaat eka narulla ja lopuksi nopea, pehmentävä pyöräytys rummussa (jos siul sellainen oli) =D

  teidän makkari on kiva, mun mielestä nuo valkoiset pussarit raikasti ihanasti koko tilaa.... mut mie oonki valkoisen palvoja... =D *tsih* ;)

  VastaaPoista
 4. Mua on kanssa aina inhottanut ajatus noista pellavavuodevaatteista, just olen itsekin ajatellut, että on varmaan aika karheita. Ehkä pitäisi itsekin rohkaistua kokeilemaan.

  VastaaPoista
 5. Byhyy meillä ei ole rumpua. Pitäisi kerjätä joltakin naapurilta että pääsis lainaamaan :(

  VastaaPoista
 6. Kyllä pellava pesussakin pehmenee ja lopulta sinulla on ihanat lakanat...☺

  VastaaPoista
 7. Löysin vasta nyt tänne vaikka sä oot tainnut olla mun blogin lukijana jo jonkin aikaa :P Kivalta näyttää lakanat <3 Anoppi oli ostanut pellavaisia kylpypyyhkeitä, kuinkahan karheita ne on käytössä... Hyvän näköisiä olivat ainakin ;)

  VastaaPoista
 8. Irmastiina: JESH hyvä tietää!
  Jonna: tersetuloa meillekkin, kiva kun tulit. Joo mä oon vähän aikaa ollut sunkin lukijana.

  VastaaPoista
 9. Mä katselin just tänään hemtexissä pellavalakanoita kun olivat tarjouksessa, mutta mietin juuri samaa että ovatkohan kuinka karheat. Mun mielestä valkoiset lakanat ovat just ihanan ylelliset kun tuovat sellaisen hotellifiiliksen. :)

  VastaaPoista
 10. Oli sitten karheeta taikka ei niin näyttää rokilta! Eiköhän ne pehmene, mulla on muutama pyyhe, sellasta noin satavuotta vanhaa mummun perua ja pehmosia ovat!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...