19.1.2012

Shop shop

Meikäläinen kävi ostoksilla...meidän roskakatoksessa!!!!!!!!!Siis kaikkea ne ihmiset heittää pois!!!! Olin vailla mustaa peruslaukkua ja dyykattuani tämän, säästyy rovot!! Tähän mahtuu kätevästi vaipat, soseet, juomapullo plus omat kamat.

Viimevuonna ostin ekan Muumi-seinäkalenterin ja täksi vuoksi pähkäilin vaikka mitä supertrendikästä HIP-HIP kalenteria. Huomattuani että tämänvuotisessa Muumissa on upeita kuvia lempikirjastani "Kuka lohduttaisi nyytiä", mun oli saatava sittenkin tämä. Aion kehystää upeat kuvat sitten myöhemmin lastenhuoneen tauluiksi, voittaa ne Ikean valmistaulut :)Sitten vielä jotain lapsosille. Mä olen aina vaatettanut noi suurinosaksi kirppisvaatteilla!! Nyt viimeaikoina on alkanut mennä hermo halpoihin ulkoilukamoihin jotka ei kestä kosteutta ja kylmää plus se vielä, että ne mun ostamat on ollut nin unisexiä että jotta! Ajattelin nyt kerrankin panostaa TYTTÖMÄISEEN ihanaan mut laadukkaaseen haalariin, ja huutiksesta ostin Cupcaken-haalarin. Tätä merkkiä en oo kokeillutkaan vielä haalarimallisena, mut täytyy sanoo että voi kun söpönen!!!! Ihanan tyttömäinen! Vaiks toi mun malli on ihan EVVVVK mutsi hei!!


10 kommenttia:

 1. Samaa mieltä noista ulkoilutamineissa. Cupcake on mun suosikki ja kun ois kiva jos sekestäis seuraavillekin. Olen siis kanssa päättänyt, että ostan vaikka muut edelleen kirppiksiltä, mutta ulkoiluvvaatteissa panostan laatuun, se kyllä maksaa.....

  VastaaPoista
 2. Kannattais laittaa lappu jonnekkin "yhteisiin" tiloihin noista poistotavaroista... silleen, että olis joku paikka minne vois viedä kierrätykseen ja jollei viikon aikana kelleen kelpaa, kiikuttakoon jokainen omansa roskiin asti. Periaate on että toisen turha on toiselle tarpeellinen. Upeen löydön teit! Ja onhan sun lapsoses yhtä söpönen kuin pukukin... itseasiassa söpömpiki ihanine suurine silmineen
  :)

  VastaaPoista
 3. Toi on niin huippu toi pikkusen ilme :DD

  VastaaPoista
 4. Jes, hienoja löytöjä! Just sopivan hempee ulkoilupuku (ja tyttö on selvästi ihmeissään, että hänelle on ostettu jotain näin viehkoa), tyylikäs kalenteri ja upee väsky, onnittelut :)

  Meillä oli entisessä taloyhtiössä roskisten vieressä hyllykkö, johon sai jättää itselleen tarpeetonta tavaraa muiden sosialisoitavaksi. Kamat päätyivät uusiin koteihin nopeasti, ja päätymättömät oli sitten helppo siirtää jäteastian puolelle. (Meillä oli myös tyhjien kierrätyspullojen ja -tölkkien keruupiste, ja kertynyt saalis toimitettiin aina pihatalkoiden yhteydessä alkoon. Rahoilla saatiin kustannettua talkoojuomat ja -ruoat, tai ostettiin vaikkapa jouluvalot pihakuuseen).

  VastaaPoista
 5. Noin hyväkuntoisen näköinen laukku ja roskissa, hö.
  Niin on suuret silmät.

  VastaaPoista
 6. Söpö haalari, mutta vielä söpömpi tyttö! :)

  VastaaPoista
 7. heh, madde näyttää ihan halinallelta tos haalaris :D

  meijänki roskakatokseen heitetään aina silloin tällöin kaikkea mitä sinne ei kuuluis heittää (oot varmaan lukenut mun vihaiset statuspäivitykset), mut naurettavinta on se kun yks tuttu sanoi että on "rikollista" käydä penkoo niitä ja hakee sieltä itelleen :/ pass... sanon minä! Meijänki talos on aina ollu tapana jättää tuohon ala-aulaan kamaa ja siihen lappu että "saa ottaa" ja ne mitkä siihen on jääny niin on menny kierrätyskeskukseen. En tiedä sit mikä mielenhäiriö täl kyseisel muijal on ollu kun ei oo voinu jättää aulaan vaan roudas kaiken hyvän tavaran roskiin.. :(

  VastaaPoista
 8. Oho mikä löytö! Kaikkea sitä ihmiset tosiaan heittääkin pois. Onneksi sinä korjasit talteen :)

  Meillä ei ole vieläKÄÄN seinäkalenteria, kun en keksi, minne sen laittaisin. Ei vaan ole mitään kutsuvaa paikkaa...Keittiössä oli tilaa oven takana, mutta muistaako sitä lukea kukaan muu kuin minä jos sen sinne sujautan ;)

  Ja onpa söpöläinen nöpöläinen Cupcakessaan! Tyttömäiset hörhötykset on kyllä NIIN ihania, oijoi!

  VastaaPoista
 9. Hei ihania on nuo Cupcaket! Tein vähän samat syksyllä meidän neidille ja ostin huutiksesta Ticketin haalarin ja voi että kun olen tykännyt! Takuulla on tytsy kuiva ja lämmin :)

  VastaaPoista
 10. mullekin tuli halinallet mieleen tosta! just söpökkä madde<3

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...