3.2.2012

Haasteita

Voi vitsit teitä. Mulle on ropissut noita haasteita vaikka mistä suunnasta.


Pinkki työhuone heitti haasteen missä pitäs turinoida kymmenestä viime vuoden parhaimmasta, hauskimmasta, ihanimmasta tai kamalimmasta mutta mieleenpainuvimmasta muistosta ja tapahtumasta vuodelta 2011. Lisäksi ohjeistettiin kertomaan myös mahdollisista toiveista, odotuksista ja miksei lupauksista vuodelle 2012.

Aika huono ajankohta tälle haasteelle koska viimevuosi oli tapahtumaköyhin vuosi miesmuistiin. Mutta tehdään, kun pyydetään :)
1. Vuoden alkaessa mun nuorin lapseni oli 4 kuukautinen ja esikoinen täytti tammikuussa 2011 kaksi vuotta. Parasta vuodessa on omistaa kaksi noin ihanaa lasta. Siis en tajuu että noi on oikeesti mun.

2. Vuodessa kamalinta on noi lapset. Miten rankka viimevuosi olikaan, nuorimmainen kärsi mikä-lie koliikista ja itki koko ensimmäisen vuoden. Kiltti esikoinenkin sai uhmaikä-kohtauksia. Päälle lätkästään vielä hieman synnytyksen jälkeistä masennusta ja parisuhde-ongelmaa, niin täytyy sanoa ihmeen tapahtuneen että viimevuodesta selvisin. Hengissä.
3. Eka vuosi vuosikausiin että en päässyt yhdellekkään ulkomaanmatkalle. Reissut oli kotimaata ja nekin aika lähialueille: Hämeeseen mökille, Naantaliin Muumimaailmaan, Turkuun ja Tampereelle. Vika noista olikin omaa luokkaansa, koska se oli parisuhde-reissu ilman lapsia ja mentiin katsomaan meidän lempparibändiä Amorphista.


4. Kesän jälkeen kilot ahdistivat joten aloitin vuosien tauon jälkeen karppaamaan. Jouluun mennessä sainkin tiputettua 9 kiloa. Nyt kun sais taas aloiteltua ja karistettua muutaman lisäkilon.


5.  Aloitin blogin pitämisen, tää on ollu kivaa!


6. Löysin sisustusblogimaailman, kuinka ihania koteja ja vinkkejä on netti pulloillaan. Olen tutustunut moneen ihanaan ihmiseen tätä kautta, kiitos ihanat kun olen saanut ilon tutustua teihin.


7. Ensimmäinen siskoni tytöistä meni naimisiin. Siis oikeesti, miten noi voi olla jo aikuisia, kun ne just syntyi?
 Oon ollut oikeesti niin pitkällä, missä pippuri kasvaa :D

8. Aloitin tuunausharrastuksen joka on ollut mahtavaa. Omilla käsillä tekeminen on mahtia, kun ei osaa kutoa eikä ommella. Ja valkoista maalia kului vuonna 2011 aika määrät...


 Malesian pääkallometsästäjien metsästettyjä pääkalloja, hui!

9. Herätin kirpputori-harrastuksen takaisin eloon. Harmi etten pääse kierrokselle niinkään usein kuin tahtoisin....

Iban-heimon Long Houseja.

10. Elin niin tylsää elämää että huhhuh, ettei riitä edes kymmeneen kohtaan. Mutta niin se kai menee pienten lasten kanssa, varsinkin tällaisen hankalan vuoden kanssa kun mulla on takana. En käsitä miten ihmisillä on energiaa harrastaa lasten kanssa sitä tätä ja tota. Mä en jaksa edes jokapäivä pukea sitä kaameeta arsenaalia kaikkien niskaan, että pääsis ulkoileen...

Tänä vuonna puhaltaa muutosten tuulet. Syksyllä aloitan 4 vuoden jälkeen työt joten yritän nauttia jäljelläolevasta kotiäidin arjesta. Relasti. Ja jos nyt jossakin pääsis käymään ja reissailemaan ois ihan kiva. Uutta taloa en saa enkä lisätilaa joten siitä on edes turha unelmoida.

Eteenpäin en tätä jaa, kun moni on tämän saanut.

Kuvat on muuten vuodelta 2006 Malesian reissulta, kävimme Borneolla sekä Kuala Lumpurissa. Mahtavin reissu mitä olen ikinä tehnyt. Ja unohtumattomin.

5 kommenttia:

 1. Oi miten upeita nuo vesiputouskuvat - ja muutkin! <3

  Tervetuloa osallistumaan kilpailuuni blogissani:

  http://www.pienilintu.blogspot.com/2012/02/sisustustarroja-ja-kiva-kilpailu.html

  VastaaPoista
 2. Todella ihana postaus ja toivotaan tästä vuodesta TOSI hyvää ja toiveiden toteutumista!!! :)

  VastaaPoista
 3. mä en tiedä oonko ees koskaan nähny noita teidän reissun kuvia! :o

  Mut kelaa, hei, tää sun siskontyttö lähenee jo kolmeekymppiä ;D Jaiks..

  VastaaPoista
 4. Makeita kuvia ja ihanan rehellisiä ja arkisia tunnustuksia ! Hatun nosto :)
  Siis hrveetä, kun munki lapsi täyttää jo 18 VEE!!! seki synty ihan vasta ja ne parisuhde asiat ...
  Mutta oikein ihanaa viikonloppua !
  ps. edelleenkään en tätä bloggeria tajuu, kun sun postukset ei mulle päivity, vaikka oot mun listalla ... missähän vika ?

  VastaaPoista
 5. Aikamoisia kuvia, vitsit kun tuli nyt kans himo päästä johonkin kaaaaauas! Mutta saapi nähdä koska pääsen, voipi hetki(ä) vierähtää... Toivossa eläen. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...