19.2.2012

Ystis

Meidän ystävänpäiväkakku sai kritiikkiä rumuudesta joten tässä uusi yritys.

Tein ystispäivän jälkimainingeissa mustikkavalkosuklaakakun johon käytin sokrumassajämät.
Ei tästäkään mikään kaunotar tullut, mutta makua kehuttiin sitäkin enemmän.
Keskellä oleva sydän on granaattiomenaa jossa spritsattua valkosuklaata päällä.


Tänään piti lähteä laskiaismäkeen, mutta täällä meillä päin on ulkona kamala myräkkä. Suapi nähdä joutuuko tyytymään pelkkiin laskiaispulliin!

10 kommenttia:

 1. Haha eihän se ollut ruma, se oli ihanan omalaatuinen! :D
  NAM, näyttää herkulliselta. <3

  VastaaPoista
 2. Ei se näkö vaan maku;)
  Näyttää erittäin herkulliselta!

  VastaaPoista
 3. Herkun näköinen kakku :)

  Noista sun tunnustuksista tuolla aiemmin, että munkin lonkka on vino, toinen puoli edempänä kuin toinen, ja sen takia mäkin oon kärsinyt jo vuuuuoooosia selkä- ja niska-hartiavaivoista, mutta myös urheillessa polvi reistaa usein ja pari kertaa on ollut jalassa (kerran nilkassa, kerran pottuvarpaassa) sellanen paha tulehdus, joka kuulema kanssa saanut alkunsa sieltä lonkasta...weird mutta uskottava se kai on ;)

  JOtain muutakin mun vielä piti sanoa, mutta unohdin.

  Hyvä kuva susta :)

  VastaaPoista
 4. No nyt mä muistin! Mun paras ystävä (Suomesta siis) myi viime syksynä omaisuutensa ja lähti miehensä kanssa 6kk kiertämään Aasiaa, Australiaa, Uutta-Seelantia jne. Onneks on skypet, whats appit, blogit jne. Muuten oisin varmaan kuollut jo, hih ;)

  Ne tulee huhtikuussa takas ja mä näen hänet varmaan sitten kesällä seuraavan kerran, eli meilläkin tulee vuosi täyteen viimekerrasta. Ja vaikka asunkin täällä Saksassa, niin se on meille piiiitkä aika! Yleensä nähty ainakin 4 kertaa vuodessa.

  Jos ystäväsi kaipaa rinkkamatkalaisten vinkkejä noista maailman kolkista niin kehoita vierailemaan ystäväni ja hänen miehensä matkailublogissa www.pingviinimatkat.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Mä teen saman kun viimoinen muuttaa pesästä..myyn kaiken ja pakkaan repun=) Aina ollu haaveena....Tykkään sun tauluista kivoja iskulauseita arkeen=)

  VastaaPoista
 6. Maailmalle lähtevä ystävä täällä :). Olenkin seurannut pigviinimatkalaisten blogia alusta asti, hieno blogi heillä!

  Ja (valitettavan) nopeasti se vuosi kuitenkin hujahtaa, eipä aikaakaan kun jo taas nähdään! Nykyään on sitä paitsi niin helppoa pitää yhteyttä välimatkasta huolimatta, että eiköhän me pärjätä. Kiva tietysti tietää, että joku jää meitä kaipaamaan, onpahan hyvä syy tulla takaisin sitten :).

  VastaaPoista
 7. Sun kakut ei oo kyllä mitenkään kauniita:)

  VastaaPoista
 8. Hahaa, siinä on syynsä miksi allekirjoittanut on ottanut anonyymi-kommentoinnit kokonaan blogistaan pois - helppohan se on tulla rutisemaan nimettömästi. On se ihmeellistä noissa persus-suomalaisissa, kun kateus pitää purkaa negatiiviseksi kritiikiksi. Tää on niin nähty, keksikää jo jotain uutta anonyymit :D

  Minä en tajunnut mikä siinä edellisessäkään kaakussa oli vikana, ihana kaakku, kuten tämäkin.

  Joskus tyttöjen illassa heitetään jostain herkullisesta miehestä kommentti "panisin" niin tästä kakusta sanoisin, että "söisin" :)

  VastaaPoista
 9. Se on makuasia nää ulkonäköseikat. Ja ihan rehellisesti mun mielestä ei oo nättejä:). Kauneus on katsojan silmissä, ja vaikka en olisi ano se ei minun mielipidettä muuttaisi.

  Toiset tykkää äideistä ja toiset tykkää tyttäreistä:)

  Täällä blogissako ei saa ilmaista omaa mielipidettä vaan täytyy myötäillä blogin kirjoittajaa:)

  VastaaPoista
 10. Kyllä se tämä on minustakin aivan sikaruma. Mutta jämät tuli käytettyä. Saa ja pitääkin omat mielipiteet sanoa ääneen. Tuskin kukaan tykkää pelkistää jeesjees-naisista.
  Liisa: pitääkin käydä katsomassa blogi. Munkin ystävät tulevat pitämään reissulta blogia, kivaa että pääsee seurailemaan heidän matkaansa omalta kotisoffalta. Yllätti että sinäkin olet selkävaivainen! Omat tuskat tuntuu niin kovilta ettei muistakkaan että muillakin on näitä samoja vaivoja.
  Tiitiskä: Hyvä pläni, ja kiitos taulukehuista.
  Matkaava ystäväni: Äh taas tuli itku kun luin kommenttisi..hitto mulla tulee niin ikävä teitä! Vaiks tiiän että vuos menee nopiaan..
  Äh lähden kuivaamaan kyyneleeni.

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...