14.2.2012

Yume

Saatiin miehen kanssa viikonloppuna vapaapäivä!!!
Varasin siis pöydän Japanilaiseen Ravintola Yumeen joka sijaitsee Kämpissä. Aiemmin tuli ostettua Offeriumin diili joka käytettiin nyt pois.

Ja voitte kuvitella vaan nautinko moisesta, se oli meille slow foodia, saimme istua syömässä ihan rauhassa 2,5 tuntia!!! Ilman että kukaan läikyttää maitoja lattialle. Tai viskaa lautasellisen ruokaa seinille ja parketille. Tai että just kun pitää syödä tulee kauhee vessahätä...äiiitiii tuuuuu pyyyhkimääään!! Tuntui aivan luksukselta verrattuna arkeen, kun ei yleensä ehdi edes istua alas syömään vaan yrittää seisten jotain hotkasta ja ryntää sitten selvittelemään sotkuja ja härdellejä!!!!

Menuun kuului merileväsalaattia.....

...joka voi kuulostaa karmaisevalta mutta oli oikeesti hyvää, tuolla levän ja salaatin alla oli keko nuudeleita.

Sitten uusi tuttavuus Edamame-papuja naposteluun, siis noista askarreltiin sisuksista ne pavut ja oli erikoisen makuisia, hyvällä tavalla!..12 palan sushilajitelma, aivan sairaaaaaaaan hyvää...


...rapeata possunkylkeä tulisen porkkanan ja retikan kanssa. Tarjoiltuna hillopurkista, erikoinen tarjoilutapa!Noiden naposteluiden lisäksi otettiin vielä paahdettua ankkaa ja mintulla sekä chilillä maustettua juuressalaattia. Ahneina unohdin kuvata koko komeuden.  Hyvää oli.

Järkkäriksi tällaisen mätön jälkeen riittikin vain capuccino!
Huomaa että Hyyppänä ei harrasta ihmisten ilmoilla liikkumista ja ravintoloissa syömistä! Capuccino maistui aivan taivaalliselta ja työnsin kupin miehelle että "maista maista tää on ihanaa". Tarjoilija tuli pöytään kysymään että onko kahvissanne vikaa kun maistatitte sitä noin? Siinä vaan yritän sopertaa eikun eikun tää on niin SAIRAAN hyvää!

Toinen episodi oli se että kurkottaessani sushinpaloja toinen tissi ui soijakulhossa! Siinä sitten istuin toinen rinta mustana kastikkeesta ja soijan käry leijaili koko illan nenään :)  Istua törötin siinä sitten puoli iltaa kangasservetti tissillä....vain mulle voi käydä näin!


Kurvailtiin vielä videovuokraamon kautta kotiin. Täydellistä. Rauhallista. Ei krapulaa.
Näitä voisi viettää useimminkin.

4 kommenttia:

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...