29.3.2012

♡ Hyvän mielen haaste ♡

Ihme ja kumma, sain haasteen. Se on jo ihme, koska aina unohdan vastata haasteisiin! En tarkoituksella, mutta kun niitä ei kirjaa ylös, sitä unohtaa, keneltä sai ja mitä... anteeksi teille kaikille ihanille haasteen antajille!
Nyt parannan tapani, että kun haasteen pitkästä aikaa sain, niin vastaan siihen tuoreeltaan!

Tämä tuli Pivikiltä Onnenmuruja-blogista.


Haasteessa kuuluu kertoa keneltä sen on saanut (linkin kera), listata hyvän mielen aiheuttajia sekä jakaa haastetta vähintään viidelle blogille eteenpäin.


Hyvän mielen minulle ovat viime aikoina tuoneet...
1. No tietenkin ne lapset, niitä rakastaa eniten koko maailmassa. Hassua sikäli, kun olen saanut erittäin hankalan pojan, jonka kanssa hyvät hetket on todella harvassa, noita pikku ihmisiä rakastaa niin, että sydämeen sattuu ♡

2. Käsillätekeminen. Meikäläinen se vaan tykkää tehdä ja värkkäillä. Viimeaikoina kun innostuin virkkaamaan, tuunausprojektit on ollut jäissä. Eilen kaivoin maalipurnukat naftaliinista ja ah sitä maalaamisen riemua!

3. Ystävät. Anteeksi kun olen ollut kamala ystävä. Vauvavuodet veivät kaikki voimani, ja en ole hirveesti jaksanut pitää yhteyttä. Mutta rakastan teitä valtavasti. Terveiset varsinkin sinne valtamerien taakse Vietnamiin.

4. Kevät. Jee se tulee sittenkin, takapihalta puskee jo narskua ja tulppaania. Kohta pääsee suunnittelemaan puutarhajutskia!


5. Edelliseen liittyvä eli IKEAN PIHAKALUSTEET :D Ne tulee myyntiin ensviikolla 2.4 ja tällä kertaa aion olla nopea ja mennä HETI katsomaan paikanpäälle ettei käy kuten viimevuonna, että jään ilman!

6. Täydellisen OMT Fysioterapeutin löytäminen. Yöselkäsärkyni ovat helpottaneet huomattavasti, yläselän ja käsien puutumisen kanssa on vielä pahoja ongelmia, mutta uskon ja TOIVON että niihin saan myös helpotusta tulevaisuudessa.

7. Jäätelö. Se on ihan parasta herkkua. Löydettiin kuukausi sitten Jäätelöauton ihana lakujäde. Se on melkein TÄYDELLISTÄ.


8. Oma koti. Vaikka nämä minineliöt ahdistaa usein, tää on mun koti. Joka on täynnä mun tuunaamia asioita.


4 kommenttia:

 1. Kiitos Outi <3 Kiva oli lukea nämä, ainaki eka ja viimeinen löytyy mun vastauksista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon <3!! Pää lyö nyt just kyllä tyhjää näiden hyvänmielen asoiden suhteen, kun mulle on sattunut ja tapahtunut kaikkee tympeetä :D Täytyypä miettiä tarkkaan :)

  VastaaPoista
 3. Mul ihan sama haasteiden kanssa.. mä vaan siirrän niitä ja sitten unohdan ne.. ja ihan vahingossa :) Nytkin rästissä vaikka kuinka monta.
  Mutta kiitos vaan muistamisesta! <3
  Mä oon kylläkin jo tehnyt tän.. tavallaan.. muistaakseni.. :D

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...