9.3.2012

Keittiön puuhailuja

Pahoittelut pienehköstä hiljaiselosta.

Herra Yrjö kantautui meillekkin, eilen yrjöiltiin pojan kanssa kilpaa ja loppupäivä ja yö vietettiin sitten kuumehorkassa. Voin sanoa että yrjöjen putsaus sohvilta ja lattioilta ei oo hirveen kivaa yrjötaudissa.


Ennen taudin puhkeamista olin vähän puuhastellut keittiössä.
Kuten aiemmin mainitsin, löysin perfecton maton keittiöön, ja täysin heräteostona.

En ole kovin iso muovimatto-fani, mutta parin päivän kokemuksella täähän on ollut aika kiva! ja ei liukuile pois paikaltaan kuten puuvillamatot parkettilattialla!

Italian-tuliaisena sain kuviopastaa mun omissa väreissä. Ja naamarasvaa vaiks en ees pyytänyt, en tiedä oliko se jokin vihjailu mun rypyistä?

Mut pasta sopii ainaski sisustukseen.
Miehen työmatkan aikana mulla oli "puolvapaata" tytön ja koiran mentyä matkan ajaksi mummolaan. Toteutin sitten projektin jota mun on pitänyt tehdä jo pitkän aikaa.
En ole saanut lupaa maalata keittiöpöytää joten ostin pari metriä vahakangasta, jonka asensin leikkaamalla ja nastoilla kiinnittämällä, ettei se liukuisi. Vähän haluisin tietää miltä näyttäsi pöytä kiiltävällä maalilla.

On se vähän erinäköinen kuin ennen :)Ei kyllä tullut sitä tilantuntua mitä odotin. Niinkuin taikaiskusta kun pöytä on valkoinen, keittiöön tulisi 20 neliötä lisää, kumma juttu?

6 kommenttia:

 1. Pöytä on tosi siisti! :P
  Raaskiiko tota pastaa edes syödä?

  VastaaPoista
 2. Terkut toisesta yrjölästä. Ei oo hauskaa.
  Meillä kanssa ruokapöydällä kerniliina viritykset, joskus vaan on pakko saada sitä valkoista vaikkei niitä 20 lisä neliöö saisikaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Hienon pöydästä teit ilman maaliakin...:)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti ootte jo tervehtymään päin. Yrjötauti on kyllä suolesta.

  VastaaPoista
 5. Voi ei teilläkin vatsatauti! Tiedän niiiiin miltä tuntuu kipeenä hoitaa kipeetä... huoh!

  Ihanaa pastaa!!!! :)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...