9.4.2012

Mynät

Jokos tää olis viimoinen päästäis-aiheinen postaus?

Meikämanne on maalannut pääsiäismunia viimeksi ehkä vaahtosammuttimen kokoisena. Tai no, ainaski teinarina viimeks.
Itse äidittömänä eläneenä tahtoo omille rakkauven hetelmille järjestää kaikenlaista kivaa tekemistä ja aloittaa niitä traditioita, joten munanmaalaus oli listalla nyt kun tytynen on siinä iässä.

Voe tokkiinsa likka tykkäs maalailla. No äitinsä tytär, tykkää värkkäillä ja askarrella aina kaikenlaista. Äiti ei saanut pidettyä näppejänsä erossa munista, piti taiteilla pari itsekkin :)3 kommenttia:

 1. samaa täällä ilmassa, että kun "lasten kanssa askartelee" jää äiti värkkäämään vielä kun tenavat jo huitelee pihalla kavereiden kanssa.. :)
  varmasti jää neidille tällaisista ihanat muistot!

  VastaaPoista
 2. Ihania munasia ja ihania muistoja olette luoneet:) Meillä käy samoin aina, että pakko se on äidinkin saada värkätä, ja yleensä sitten äiti jää vielä värkkäämään, kun lapset jo kyllästyy touhuun:)

  VastaaPoista
 3. Eikös ne juhlapyhät ollutkin sitä varten, että lapset ja äidit saavat toteuttaa itseään kaikenmaailman askarteluiden parissa?!;D

  Hienoja maalauksia olette tehneet! Mekin testailimme maalailupuuhia ja monta ideaa jäi jo muhimaan, mitä ensi pääsiäisenä tehdäänkään.=)

  VastaaPoista

Hyypiö tykkää kovasti kommenteista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...